Ich kulinarna wyobraźnia wydaje się nie mieć granic, a kuchnia nie skrywa przed nimi żadnych tajemnic.
Od najmłodszych lat gotowanie było dla nich najwspanialszą zabawą, a dziecięce eksperymenty przerodziły się w pasję. Aby pokazać światu swoje niezwykłe kulinarne talenty, siedemnaścioro młodych kucharzy pod okiem doświadczonych mistrzów stanęło do rywalizacji w szóstej już polskiej edycji programu MasterChef Junior. Ta książka zawiera ich ulubione przepisy zarówno na oryginalne przystawki, wspaniałe dania obiadowe i przepyszne desery m.in: pizzę Mirtillo, kaczkę z purée z dyni, pierogi gruzińskie chinkali, sernik jagodowy, kajmakowe tartaletki i bezowego jeżyka.
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2021-05-12
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 186
Język oryginału: polski
Znane na całym świecie rozmówki Berlitz to niekwestionowany lider wśród publikacji tego rodzaju na świecie. Zawierają wszystkie informacje...
Biografistyka w polskiej historiografii edukacyjnejEustachego i Marianny Potockich troska o edukację swoich dzieciWkład rodziny Czackich w rozwój polskiej...
Chcę przeczytać,