Ich kulinarna wyobraźnia wydaje się nie mieć granic, a kuchnia nie skrywa przed nimi żadnych tajemnic.
Od najmłodszych lat gotowanie było dla nich najwspanialszą zabawą, a dziecięce eksperymenty przerodziły się w pasję. Aby pokazać światu swoje niezwykłe kulinarne talenty, siedemnaścioro młodych kucharzy pod okiem doświadczonych mistrzów stanęło do rywalizacji w szóstej już polskiej edycji programu MasterChef Junior. Ta książka zawiera ich ulubione przepisy zarówno na oryginalne przystawki, wspaniałe dania obiadowe i przepyszne desery m.in: pizzę Mirtillo, kaczkę z purée z dyni, pierogi gruzińskie chinkali, sernik jagodowy, kajmakowe tartaletki i bezowego jeżyka.
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2021-05-12
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 186
Język oryginału: polski
Zbadaj zdumiewający podwodny świat i przyjrzyj się znanym i nieznanym zwierzętom rafy koralowej: błazenkom, rekinom, ukwiałom i innym....
Publikacja Sensory chemiczne i biosensory omawia podstawowe cechy, zalety i ograniczenia sensorów chemicznych i biosensorów oraz ich praktycznych zastosowań...
Chcę przeczytać,