Magia umysłu

Autor bestsellera Mózg i serce - magiczny duet.

Manifestowanie, które wszystko zmienia.

James Doty, neuronaukowiec i znany orędownik idei współczucia, opisuje w tej książce możliwości, jakie oferuje manifestowanie, tworząc podwaliny życzliwego, lepszego świata. Konkretne, przystępnie opisane ćwiczenia do samodzielnego wykonywania mają moc zmieniania funkcjonowania mózgu. Obejmują one uwagę, medytację, wizualizację i współczucie. Magia umysłu pomaga nam świadomie poruszać się po świecie - odzyskać sprawczość, realizować marzenia, które są tego warte, pomagać innym podążającym tą ścieżką oraz żyć w zgodzie ze sobą.

,,Mocne i głębokie". - Adrianna Huffington, autorka bestsellera "Spełnienie. Nowy wymiar twojego sukcesu", nr 1 na liście ,,New York Timesa"

,,Błyskotliwa, pełna pasji i skuteczna, jest najlepszym przewodnikiem spełniania marzeń, jaki kiedykolwiek napisano. Prawdziwa perła wśród książek". - dr Rick Hanson, autor bestsellera Mózg Buddy.

Informacje dodatkowe o Magia umysłu:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2025-04-22
Kategoria: Psychologia
Tytuł oryginału: Mind Magic

Tagi: Neurobiologia Umysł ciało duch - teoria i praktyka Poradnictwo zawodowe sukces i kariera Asertywność motywacja i poczucie własnej wartości Procesy poznawcze psychologia ja' świadomości tożsamości i osobowości

Kup książkę Magia umysłu

Mózg i serce magiczny duet
James R. Doty0
Okładka ksiązki - Mózg i serce  magiczny duet

Prawdziwa historia neurochirurga, który odkrył tajemnice ludzkiego umysłu i sekrety serca. Ta inspirująca opowieść poruszy czytelników -...