Każdy nowy rok niesie ze sobą nowy początek. Jeśli otworzysz się na zmiany - nadchodzący rok może być lepszy.

I będzie lepszy, gdy pozwolisz Katarzynie Miller sobie towarzyszyć. Dzięki jej mądrości spojrzysz na życie z innej perspektywy, uświadomisz sobie, co tak naprawdę jest dla Ciebie ważne.

Porozmawiamy o marzeniach, a także o tym co tu i teraz. O tym co ważne i istotne. O tym co codzienne i niezwykłe. O odwadze i radości.

Pozwól Katarzynie Miller towarzyszyć sobie przez cały rok. I niech jej mądrość i energia będą z Tobą!

***

Katarzyna Miller

Psycholożka i psychoterapeutka. Charyzmatyczna, odważna, dowcipna i pogodna, ale też szczera do bólu. Ukończyła psychologię i filozofię na UW. Treningu psychologicznego i prowadzenia psychoterapii uczyła się w Ośrodku Synapsis od prof. dr. hab. Kazimierza Jankowskiego, a następnie od rzeszy nauczycieli polskich i zagranicznych (w tym Carla Rogersa). Wykładowczyni na warsztatach rozwojowych dla kobiet. Felietonistka miesięcznika ,,Zwierciadło". Autorka i współautorka wielu bestsellerowych poradników, m.in. Chcę być kochana tak, jak chcę, Kup kochance męża kwiaty, Instrukcja obsługi faceta (Wydawnictwo Zwierciadło).

Informacje dodatkowe o Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2024-10-09
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Liczba stron:

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty Umysł ciało duch Radzenie sobie z problemami osobistymi

Kup książkę Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller - opinie o książce

Avatar użytkownika - zainspirowanawku
zainspirowanawku
Przeczytane:2025-01-12,

Jesteście team papierowe kalendarze czy raczej te elektroniczne w telefonie? Ja zdecydowanie papierowe. A dzięki wydawnictwu Zwierciadło kolejny rok będę mogła planować z nimi i ich kalendarzem "Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller". Pani Katarzyna to ceniona psycholożka i psychoterapeutka a przy tym charyzmatyczna i szczera do bólu. Ten kalendarz oprócz tego, że jest praktyczny, pięknie wydany to jeszcze do tego zawiera teksty pisane przez autorkę. Wspierają, podtrzymują na duchu i pozwalają spojrzeć na nasze życie z innej perspektywy. Jeśli jeszcze nie macie swojego kalendarza na nowy rok, to ten Wam gorąco polecam.

Zaopatrzyliście się już w planery na 2025 rok? Ja ostatnio spotykam tak pięknie wydane, że musiałam nabyć chociaż jeden (pod choinkę św. Mikołaj przyniesie mi drugi). Jest nim piękny, kolorowy planer „Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller”. Już nie mogę się doczekać, kiedy zacznę go używać!

„Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller” jest plenerem przygotowanym przez bardzo sympatyczną psychoterapeutkę Katarzynę Miller. Na samym wstępie tego pięknego planera mówi ona o tym, że „Każdy nadchodzący rok jest niewiadomą. Nie inaczej jest teraz. Nie wiesz, co sprawi ci radość, jakie wyzwania na ciebie czekają i kogo spotkasz na swojej drodze”. Tak więc, na kartkach tego planera można zapisywać bardzo istotne dla nas rzeczy. Przez 356 dni będzie nam w tym towarzyszyć Katarzyna Miller, która na początku każdego miesiąca zawarła krótkie eseje opisujące różne życiowe sprawy, które mogą pomóc wskazać nam właściwą drogę życiową lub pomóc spojrzeć na różne sprawy z innej perspektywy. W plenerze tym przy niektórych dniach zostały zawarte mądre cytaty, które mogą podnieść na duchu lub dać bardzo ważne rady życiowe. Oto niektóre z nich: „Bądź zdrową egoistką. Żyj szczęśliwie i daj światu odetchnąć!”, „Optymizm to zgoda na to, co jest. Także na cierpienie”. W tym planerze przy niektórych dniach zostały wyszczególnione także przeróżne talizmany. Być może w przyszłym roku zaopatrzę się w jeden z nich? Póki co upatrzyłam sobie jeden z kolekcji Soleil marki Lilou. Może sprawić on, że w moim życiu lato będzie trwało cały rok?

Jak widać, „Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller” jest piękny jeśli chodzi o treść. Muszę jeszcze wspomnieć o pięknych ilustracjach Adrianny Dziewulskiej, które się w nim znajdują. Najbardziej podobają mi się w nim narysowane zwierzęta, czyli tygrysy, lwy i kotki, które uwielbiam! Tak więc każdy, kto mnie zna, przyzna mi rację, że ten planer jest dla mnie idealny.

„Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller” jest pięknym plenerem zawierającym wiele mądrych rad i wskazówek życiowych. Polecam go każdemu, jednak ze względu na to, że pani Katarzyna zwraca się w nim do czytelnika w rodzaju żeńskim, bardziej polecam go kobietom. Można zapisać w nim wszystko, co wydaje nam się ważne. Nie zajmuje on dużo miejsca, można go nosić w torebce (ma tak żywe kolory, że jeśli ktoś ma taki bałagan w torebce jak ja, to z pewnością go znajdzie). Ja go zamierzam trzymać na mojej szafce nocnej i zaglądać do niego przed snem.

Krople
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - Krople

Wiersze z najnowszego tomu Katarzyny Miller są jak błyski Julii Hartwig, nie tylko odbijają światło, ale filtrują wszystkie ziemskie sprawy. To metafizyczne...

Ból jest jedwabiem
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - Ból jest jedwabiem

Tomik wierszy autorstwa Katarzyny Miller....

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk