Każdy nowy rok niesie ze sobą nowy początek. Jeśli otworzysz się na zmiany - nadchodzący rok może być lepszy.
I będzie lepszy, gdy pozwolisz Katarzynie Miller sobie towarzyszyć. Dzięki jej mądrości spojrzysz na życie z innej perspektywy, uświadomisz sobie, co tak naprawdę jest dla Ciebie ważne.
Porozmawiamy o marzeniach, a także o tym co tu i teraz. O tym co ważne i istotne. O tym co codzienne i niezwykłe. O odwadze i radości.
Pozwól Katarzynie Miller towarzyszyć sobie przez cały rok. I niech jej mądrość i energia będą z Tobą!
***
Katarzyna Miller
Psycholożka i psychoterapeutka. Charyzmatyczna, odważna, dowcipna i pogodna, ale też szczera do bólu. Ukończyła psychologię i filozofię na UW. Treningu psychologicznego i prowadzenia psychoterapii uczyła się w Ośrodku Synapsis od prof. dr. hab. Kazimierza Jankowskiego, a następnie od rzeszy nauczycieli polskich i zagranicznych (w tym Carla Rogersa). Wykładowczyni na warsztatach rozwojowych dla kobiet. Felietonistka miesięcznika ,,Zwierciadło". Autorka i współautorka wielu bestsellerowych poradników, m.in. Chcę być kochana tak, jak chcę, Kup kochance męża kwiaty, Instrukcja obsługi faceta (Wydawnictwo Zwierciadło).
Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2024-10-09
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Liczba stron:
Cieszące się wielką popularnością felietony "Nie bój się życia" publikowane były na łamach miesięcznika "Zwierciadło". W pierwszym z nich autorka...