Każdy nowy rok niesie ze sobą nowy początek. Jeśli otworzysz się na zmiany - nadchodzący rok może być lepszy.

I będzie lepszy, gdy pozwolisz Katarzynie Miller sobie towarzyszyć. Dzięki jej mądrości spojrzysz na życie z innej perspektywy, uświadomisz sobie, co tak naprawdę jest dla Ciebie ważne.

Porozmawiamy o marzeniach, a także o tym co tu i teraz. O tym co ważne i istotne. O tym co codzienne i niezwykłe. O odwadze i radości.

Pozwól Katarzynie Miller towarzyszyć sobie przez cały rok. I niech jej mądrość i energia będą z Tobą!

***

Katarzyna Miller

Psycholożka i psychoterapeutka. Charyzmatyczna, odważna, dowcipna i pogodna, ale też szczera do bólu. Ukończyła psychologię i filozofię na UW. Treningu psychologicznego i prowadzenia psychoterapii uczyła się w Ośrodku Synapsis od prof. dr. hab. Kazimierza Jankowskiego, a następnie od rzeszy nauczycieli polskich i zagranicznych (w tym Carla Rogersa). Wykładowczyni na warsztatach rozwojowych dla kobiet. Felietonistka miesięcznika ,,Zwierciadło". Autorka i współautorka wielu bestsellerowych poradników, m.in. Chcę być kochana tak, jak chcę, Kup kochance męża kwiaty, Instrukcja obsługi faceta (Wydawnictwo Zwierciadło).

Informacje dodatkowe o Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2024-10-09
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Liczba stron:

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty Umysł ciało duch Radzenie sobie z problemami osobistymi

Kup książkę Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Opinie o książce - Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Zaopatrzyliście się już w planery na 2025 rok? Ja ostatnio spotykam tak pięknie wydane, że musiałam nabyć chociaż jeden (pod choinkę św. Mikołaj przyniesie mi drugi). Jest nim piękny, kolorowy planer „Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller”. Już nie mogę się doczekać, kiedy zacznę go używać! „Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller” jest plenerem przygotowanym przez bardzo sympatyczną psychoterapeutkę Katarzynę Miller. Na samym wstępie tego pięknego planera mówi ona o tym, że „Każdy nadchodzący rok jest niewiadomą. Nie inaczej jest teraz. Nie wiesz, co sprawi ci radość, jakie wyzwania na ciebie czekają i kogo spotkasz na swojej drodze”. Tak więc, na kartkach tego planera można zapisywać bardzo istotne dla nas rzeczy. Przez 356 dni będzie nam w tym towarzyszyć Katarzyna Miller, która na początku każdego miesiąca zawarła krótkie eseje opisujące różne życiowe sprawy, które mogą pomóc wskazać nam właściwą drogę życiową lub pomóc spojrzeć na różne sprawy z innej perspektywy. W plenerze tym przy niektórych dniach zostały zawarte mądre cytaty, które mogą podnieść na duchu lub dać bardzo ważne rady życiowe. Oto niektóre z nich: „Bądź zdrową egoistką. Żyj szczęśliwie i daj światu odetchnąć!”, „Optymizm to zgoda na to, co jest. Także na cierpienie”. W tym planerze przy niektórych dniach zostały wyszczególnione także przeróżne talizmany. Być może w przyszłym roku zaopatrzę się w jeden z
Lepszy rok 2022 z Katarzyną Miller
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - Lepszy rok 2022 z Katarzyną Miller

Rok z Katarzyną Miller - rok radości i rozwoju. Każdy nowy rok, to symboliczny nowy początek. Jeśli otworzysz się na zmiany - może być on lepszy....

Pełen emocji rok 2023 z Katarzyną Miller
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - Pełen emocji rok 2023 z Katarzyną Miller

Rok z Katarzyną Miller - rok pełnej emocji podróży w głąb siebie. Każdy nowy rok to symboliczny nowy początek. Cóż można zrobić lepszego niż poznać siebie...

Kobiety naukowców
Aleksandra Glapa-Nowak