Okładka książki - Leksykon handlu zagranicznego

Leksykon handlu zagranicznego

Leksykon obejmuje najważniejszą terminologię z zakresu: międzynarodowych stosunków gospodarczych, międzynarodowych organizacji gospodarczych, marketingu międzynarodowego, organizacji i technik handlu zagranicznego, międzynarodowych finansów i rozliczeń, międzynarodowej logistyki marketingowej oraz ekonomiki transportu międzynarodowego.

Informacje dodatkowe o Leksykon handlu zagranicznego:

Wydawnictwo: PWE
Data wydania: b.d
Kategoria: Ekonomia
ISBN: 83-208-1651-3

Kup książkę Leksykon handlu zagranicznego

Leksykon handlu zagranicznego - opinie o książce

opracowanie zbiorowe 0
Okładka ksiązki - Ja i mój świat 2. Piosenki i zabawy. Komplet. Lekcje dla uczniów z autyzmem i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Etap wyrazu

Piosenki i zabawy są jedną z części publikacji Ja i mój świat 2. W teczce znajdują się: zeszyt zawierający teksty piosenek, ich zapisy nutowe oraz...

opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Ziemianka w dziewiętnastowiecznym kurorcie. Listy Stefanii z Lemańskich Rzewuskiej do męża z pobytów w zagranicznych uzdrowiskach

W XIX w. modne było wypoczywać ,,u wód". Ludzie jeździli do uzdrowisk, by poprawić stan zdrowia, leczyć choroby przewlekłe, głównie gruźlicę...