Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem?
Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.
Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu.
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2016-03-10
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 320
Nowy Spider-Man jest wreszcie wyłącznie sobą. Otto Octavius pozbył się resztek osobowości Petera Parkera i teraz może wreszcie pokazać wszystkim, że jest...
Groza rodem z Roztocza zatacza coraz szersze kręgi… Pierwszy odsłona Horroru już zaistniała w naszej rzeczywistości. Lecz znalazły się w niej tylko...
Chcę przeczytać,