Historia słodka jak miód i pikantna jak chili
Amelia zawsze dobrze się czuła w kuchni. Lubiła bawić się przepisami, eksperymentować i wyczarowywać przepyszne dania dla swoich bliskich. Nigdy nie myślała, że mogłaby zajmować się tym zawodowo, jednak kiedy okoliczności zmuszają ją do znalezienia pracy, a w niedawno otwartej restauracji właśnie szukają pracownika, trudno nie uwierzyć w przeznaczenie. Zwłaszcza jeśli właściciel restauracji to znany kucharz, wschodząca gwiazda polskiej sceny kulinarnej.
Amelia jest przekonana, że szczęście w końcu się do niej uśmiechnęło. Szybko zmienia zdanie, kiedy przychodzi jej stanąć twarzą w twarz z przystojnym celebrytą, który traktuje kuchnię jak podległe mu królestwo. Dziewczyna jest jednak uparta i zdeterminowana, aby udowodnić, że zasługuje na pracę pod jego okiem. A może to nie ona powinna cokolwiek udowadniać? Nie podejrzewa nawet, jakie motywy kierowały Tomkiem, kiedy zdecydował się ją zatrudnić. Jedno jest pewne - jej relacje z szefem niezmiennie podnoszą temperaturę w kuchni, doprowadzając krew do wrzenia.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-10-13
Kategoria: Romans
ISBN:
Liczba stron: 304
Język oryginału: polski
Zbudowała wokół siebie mur. Czy on odważy się go zburzyć? Odkąd ojciec Lidii odniósł wielki finansowy sukces, dziewczyna nie musi się martwić...
Black River Falls, malownicza miejscowość nad jeziorem i rzeką w Wisconsin to idealne miejsce na beztroskie wakacje. Jednak nie dla Rosalie. Po tragicznej...
Przeczytane:2023-09-16, Ocena: 5, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2023, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku,