Historia słodka jak miód i pikantna jak chili
Amelia zawsze dobrze się czuła w kuchni. Lubiła bawić się przepisami, eksperymentować i wyczarowywać przepyszne dania dla swoich bliskich. Nigdy nie myślała, że mogłaby zajmować się tym zawodowo, jednak kiedy okoliczności zmuszają ją do znalezienia pracy, a w niedawno otwartej restauracji właśnie szukają pracownika, trudno nie uwierzyć w przeznaczenie. Zwłaszcza jeśli właściciel restauracji to znany kucharz, wschodząca gwiazda polskiej sceny kulinarnej.
Amelia jest przekonana, że szczęście w końcu się do niej uśmiechnęło. Szybko zmienia zdanie, kiedy przychodzi jej stanąć twarzą w twarz z przystojnym celebrytą, który traktuje kuchnię jak podległe mu królestwo. Dziewczyna jest jednak uparta i zdeterminowana, aby udowodnić, że zasługuje na pracę pod jego okiem. A może to nie ona powinna cokolwiek udowadniać? Nie podejrzewa nawet, jakie motywy kierowały Tomkiem, kiedy zdecydował się ją zatrudnić. Jedno jest pewne - jej relacje z szefem niezmiennie podnoszą temperaturę w kuchni, doprowadzając krew do wrzenia.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-10-13
Kategoria: Romans
ISBN:
Liczba stron: 304
Język oryginału: polski
Czy jedna kropla krwi wystarczy, aby zaspokoić wszystkie jego pragnienia? Judith nie mogłaby być bardziej podekscytowana. Jej wielka miłość do książek...
Po pełnej emocji wyprawie na wyspę Fris?rd Laura wraca na chwilę do beztroskiej codzienności w Łodzi. Okazuje się jednak, że los zmienił jej życie bezpowrotnie...
Przeczytane:2023-09-16, Ocena: 5, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2023, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku,