KIEDYŚ O TYM OPOWIEM

NIEPŁODNOŚĆ.

Treść tej książki jest moim krzykiem. Krzykiem, którego na etapie starań o dziecko bardzo mi było trzeba, ale tłumiłam go, w sobie, aby nie obarczać tymi problemami bliskich mi osób.

Dziś mówię o tym otwarcie. Wierzę, że osoby niepłodne znajdą w mojej książce ukojenie i wsparcie, którego być może na co dzień nie doświadczają.

Trzymam za Was kciuki. 💚

Informacje dodatkowe o KIEDYŚ O TYM OPOWIEM:

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2024-07-08

Kup książkę KIEDYŚ O TYM OPOWIEM

Katarzyna Wawrzyniak0
Okładka ksiązki - Bóg kocha i zbawia człowieka klasa 7 i 8. Ćwiczenia na lekcje religii, do katechezy parafialnej i edukacji domowej. Dla klasy 7 i 8

Polecamy ćwiczenia na II etap edukacyjny, zatwierdzone przez Komisję Wychowania Katolickiego KEP do użytku ogólnopolskiego, opracowane na podstawie aktualnego...

Katarzyna Wawrzyniak0
Okładka ksiązki - Bóg kocha i zbawia człowieka Klasa 5 i 6. Ćwiczenia na lekcje religii, do katechezy parafialnej i edukacji domowej. Dla klasy 5 i 6