Juliusz Słowacki. Bryk bardzo niekonwencjonalny

Czytanie całej lektury Cię męczy? (SŁOWACKI W ORYGINALE TO DRAMAT!)

Bryk to za mało treści, by cokolwiek z niego zapamiętać? (NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM?!?)

Mamy dla Ciebie rozwiązanie!

Przeczytaj nasz retelling najważniejszych dzieł Słowackiego i zalicz wszystko na pięć! ?

Nie zwlekaj! Sięgnij po tę książkę i wyrusz w romantyczną podróż przez świat Juliusza Słowackiego. Balladyna, Lilla Weneda i Kordian - odkryj klasykę w autorskich wersjach napisanych prozą, czyli tak, jak współczesną książkę, a nie żadnym tam wierszem!

Balladyna - mroczny labirynt intryg, brutalne dążenie do władzy i zakazana miłość

Kordian - bunt i spiski,podążanie za własnymi marzeniami i poszukiwanie wolności

Lilla Weneda - walka z okrutnym przeznaczeniem, mity, słowiańska magia i symbolika

To zupełnie nowe podejście, które znacznie ułatwi zrozumienie lektur, pomoże w przygotowaniu do egzaminów i sprawi, że nauka stanie się przyjemnością.

Informacje dodatkowe o Juliusz Słowacki. Bryk bardzo niekonwencjonalny:

Wydawnictwo: Nowa Baśń
Data wydania: 2023-08-28
Kategoria: Dla młodzieży
ISBN: 9788382032604

Tagi: Dzieci od ok. 10 lat

Kup książkę Juliusz Słowacki. Bryk bardzo niekonwencjonalny

Jotka łowca smoków. Smoki wysp brytyjskich
Łukasz Radecki0
Okładka ksiązki - Jotka  łowca smoków. Smoki wysp brytyjskich

Nie takie smoki straszne Gdzie mieszkają smoki? Czy lubią kotlety sojowe? A czy rycerze myją zęby albo jedzą warzywa? Jeśli jeszcze tego nie wiecie...

Zombie.pl
Łukasz Radecki0
Okładka ksiązki - Zombie.pl

Polskie zombie w natarciu! Karol Szymkowiak miał wszystko. Pieniądze, piękną żonę, wspaniałego synka. Właśnie otworzył nową restaurację w Gdańsku i przypieczętował...

Kyle
T.M. Piro