Jedyna na świecie

Tom 3 cyklu W tajemnicy

Są wydarzenia, które nigdy nie powinny mieć miejsca.

Są tajemnice, które już na zawsze pozostaną nieujawnione.

Po odejściu z policji Damian dostaje pracę w renomowanej agencji detektywistycznej. Pierwsze zlecenie jest dla niego ogromnym wyzwaniem. Zaginęła Agnieszka, jego młodsza siostra.

Krótko po maturze po prostu rozpłynęła się w powietrzu. Dokąd zaprowadzi Damiana śledztwo? Jaki sekret skrywa Aga? Czy uda się ją odnaleźć?

Maja przybywa na Wybrzeże, by pracować jako animatorka w nadmorskim hotelu. Z początku nieufna, z czasem coraz lepiej odnajduje się w nowej roli. Z każdym dniem bliższy staje jej się też syn pracodawców, Hubert.

Co łączy te dwie historie? Komu pisane jest szczęście i co ono tak naprawdę oznacza?

Agata Przybyłek w pełnej sekretów historii o ludzkich decyzjach wpływających na całe nasze życie.

Informacje dodatkowe o Jedyna na świecie:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2022-05-18

Kup książkę Jedyna na świecie

Jedyna na świecie - opinie o książce

Avatar użytkownika - jolantasatko
jolantasatko
Przeczytane:2022-08-21, Ocena: 6, Przeczytałam, 2022,
Małżeństwo z odzysku
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Małżeństwo z odzysku

Zaskakująca i pełna intryg historia, która rozbawi Was do łez! Czy jedno niewinne spojrzenie w kobiecy dekolt może świadczyć o zdradzie? Tak, jeśli...

Kobiety wzdychają częściej
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Kobiety wzdychają częściej

Jeżeli myślicie, że bycie mężatką jest proste, to jesteście w błędzie! Zastanawiałyście się kiedyś, jak to jest mieszkać pod jednym dachem z mężem, obłędnie...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk