JEDNO życie

Tom 2 cyklu Jedna chwila

"Czy sama miłość wystarczy do szczęścia? Sięgnij po kontynuację bestsellerowej "Jednej chwili"!

Emilia rozkwita w nowym związku. Nareszcie poznała wszystkie sekrety ukochanego i odważyła się podjąć zawodowe wyzwania. Wydaje się, że wspólne życie Emi i Matta wypełni szczęście i harmonia, jednak los bywa przewrotny i stawia na drodze bohaterów wiele przeciwności. Jedną z nich okaże się wuj Matta, James, który zrobi wszystko, by zniszczyć ten związek.

Ta opowieść to istny dynamit, który wybucha wtedy, kiedy najmniej się tego spodziewasz!"

Informacje dodatkowe o JEDNO życie:

Wydawnictwo: Lira
Data wydania: 2018-11-28
ISBN: 978-83-65838-38-4

Tagi: bóg

Kup książkę JEDNO życie

"Bo musisz zrozumieć, że nadszedł czas, byś dopuściła swoje serce do rządów. Niech twój rozum odpocznie. Przestań myśleć i analizować. Zacznij czuć..."

"Miłość przychodzi do nas nagle, nie pytając o pozwolenie. Prośby i błagania na nic się tu zdadzą. Oczy są ślepe, a serce nie słucha słów prawdy."

Więcej cytatów z tej książki

JEDNO życie - opinie o książce

Druga część trylogii, kontynuacja książki pt. "Jedna chwila", która jest pełna emocji. Pokazuje jaki los bywa przewrotny i w jednej chwili potrafi wywrócić wszystko do góry nogami. Jedna mała chwila, posiada taką moc, że potrafi dać i jednocześnie zaraz to odebrać. Pokazuje również, że prawdziwa miłość nigdy nie umiera, chociaż nieraz boli.. Bardzo wciągająca i wzruszjaca powieść.

Ta części była trochę lepsza. Nadal historia jest mało realna, ale bardziej mnie wciągnęła niż tom pierwszy.

Avatar użytkownika - katooola
katooola
Przeczytane:2019-01-06, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam, 52 książki 2019,

Dalszy ciąg historii "JEDNA chwila" pochłonął mnie niesamowicie. Wydaje się, że miłość Emi i Matta powinna kwitnąć ale ciągle im ktoś staje na przeszkodzie. Złośliwy wuj Matta, czy były narzeczony Emi. Wychodzą na jaw nowe fakty związane ze śmiercią rodziców Emi...Książka pełna intryg, niecierpliwie czekam na trzecią część tej trylogii.

Zamień mnie w krzyk
Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Zamień mnie w krzyk

Prawdziwej rozkoszy nie da się opowiedzieć szeptem. Po dramatycznym wydarzeniu, które rozegrało się w dzień powrotu Eryka z misji w Afganistanie...

Czas na ciszę
Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Czas na ciszę

Swoim głosem rozpalił serca tysięcy kobiet Oksana potrafi śpiewać tak, że jej głos przenika ludzkie dusze, rozpala serca, a z oczu wyciska łzy. Ale jej...

Rok szarańczy
Terry Hayes