"Czy sama miłość wystarczy do szczęścia? Sięgnij po kontynuację bestsellerowej "Jednej chwili"!
Emilia rozkwita w nowym związku. Nareszcie poznała wszystkie sekrety ukochanego i odważyła się podjąć zawodowe wyzwania. Wydaje się, że wspólne życie Emi i Matta wypełni szczęście i harmonia, jednak los bywa przewrotny i stawia na drodze bohaterów wiele przeciwności. Jedną z nich okaże się wuj Matta, James, który zrobi wszystko, by zniszczyć ten związek.
Ta opowieść to istny dynamit, który wybucha wtedy, kiedy najmniej się tego spodziewasz!"
Wydawnictwo: Lira
Data wydania: 2018-11-28
"Miłość przychodzi do nas nagle, nie pytając o pozwolenie. Prośby i błagania na nic się tu zdadzą. Oczy są ślepe, a serce nie słucha słów prawdy."
Druga część trylogii, kontynuacja książki pt. "Jedna chwila", która jest pełna emocji. Pokazuje jaki los bywa przewrotny i w jednej chwili potrafi wywrócić wszystko do góry nogami. Jedna mała chwila, posiada taką moc, że potrafi dać i jednocześnie zaraz to odebrać. Pokazuje również, że prawdziwa miłość nigdy nie umiera, chociaż nieraz boli.. Bardzo wciągająca i wzruszjaca powieść.
Ta części była trochę lepsza. Nadal historia jest mało realna, ale bardziej mnie wciągnęła niż tom pierwszy.
Dalszy ciąg historii "JEDNA chwila" pochłonął mnie niesamowicie. Wydaje się, że miłość Emi i Matta powinna kwitnąć ale ciągle im ktoś staje na przeszkodzie. Złośliwy wuj Matta, czy były narzeczony Emi. Wychodzą na jaw nowe fakty związane ze śmiercią rodziców Emi...Książka pełna intryg, niecierpliwie czekam na trzecią część tej trylogii.
Prawdziwej rozkoszy nie da się opowiedzieć szeptem. Po dramatycznym wydarzeniu, które rozegrało się w dzień powrotu Eryka z misji w Afganistanie...
Swoim głosem rozpalił serca tysięcy kobiet Oksana potrafi śpiewać tak, że jej głos przenika ludzkie dusze, rozpala serca, a z oczu wyciska łzy. Ale jej...
"Bo musisz zrozumieć, że nadszedł czas, byś dopuściła swoje serce do rządów. Niech twój rozum odpocznie. Przestań myśleć i analizować. Zacznij czuć..."