Świętość to najfajniejsza rzecz, jaką może osiągnąć człowiek. A najfajniejsze w świętości jest to, że można zacząć próbować walczyć o nią dokładnie w każdym momencie. – Szymon Hołownia

Jeśli chcesz być świętym…
Nie musisz modlić się tyle co św. Faustyna
Nie musisz rozbierać się do naga na rynku jak św. Franciszek
Nie musisz pisać tylu listów co św. Ignacy
To nie jest TWOJA droga.

Jak zatem zostać świętym?

W tym nagraniu usłyszysz o ludziach, którzy na wiele sposobów pokazali JAK realizować błogosławieństwa w życiu codziennym, zmagać się ze swoimi słabościami, i żyjąc w 100% na ziemi – w 100% być gotowym na niebo.

A jeśli wciąż zastanawiasz się CO masz robić, aby być świętym – Świeci także dadzą Ci odpowiedź, choć pewnie zupełnie inną, niż się spodziewałeś…

Mam czasem wrażenie, że podczas, gdy my od świętych zwykle chcemy czegoś, oni chcą raczej nas samych. Nie chcą być bankomatami łask, a przyjaciółmi. – Szymon Hołownia

Sprawdź, jaką lekcje o Twojej drodze do nieba otrzymasz od amerykańskiego fryzjera, surfera pasjonaty i emerytowanego gangstera.

Informacje dodatkowe o Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook:

Data wydania: 2017 (data przybliżona)
Kategoria: Inne
Czyta:

Kup książkę Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook

Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook - opinie o książce

Święci codziennego użytku
Szymon Hołownia0
Okładka ksiązki - Święci codziennego użytku

Szymon Hołownia ma bardzo dobre znajomości w niebie. Nic dziwnego, w końcu kontakty pielęgnowane przez lata przynoszą efekty. W swojej najnowszej książce...

Monopol na zbawienie
Szymon Hołownia0
Okładka ksiązki - Monopol na zbawienie

W najnowszej książce Szymon Hołownia w nietypowy sposób zachęca nas do zmagań z Kościołem i własną wiarą. Monopol na zbawienie to książka połączona...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska