Świętość to najfajniejsza rzecz, jaką może osiągnąć człowiek. A najfajniejsze w świętości jest to, że można zacząć próbować walczyć o nią dokładnie w każdym momencie. – Szymon Hołownia

Jeśli chcesz być świętym…
Nie musisz modlić się tyle co św. Faustyna
Nie musisz rozbierać się do naga na rynku jak św. Franciszek
Nie musisz pisać tylu listów co św. Ignacy
To nie jest TWOJA droga.

Jak zatem zostać świętym?

W tym nagraniu usłyszysz o ludziach, którzy na wiele sposobów pokazali JAK realizować błogosławieństwa w życiu codziennym, zmagać się ze swoimi słabościami, i żyjąc w 100% na ziemi – w 100% być gotowym na niebo.

A jeśli wciąż zastanawiasz się CO masz robić, aby być świętym – Świeci także dadzą Ci odpowiedź, choć pewnie zupełnie inną, niż się spodziewałeś…

Mam czasem wrażenie, że podczas, gdy my od świętych zwykle chcemy czegoś, oni chcą raczej nas samych. Nie chcą być bankomatami łask, a przyjaciółmi. – Szymon Hołownia

Sprawdź, jaką lekcje o Twojej drodze do nieba otrzymasz od amerykańskiego fryzjera, surfera pasjonaty i emerytowanego gangstera.

Informacje dodatkowe o Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook:

Data wydania: 2017 (data przybliżona)
Kategoria: Inne
Czyta:

Kup książkę Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook

Jak zostać świętym? Lekcje fryzjera, surfera i emerytowanego gangstera. Audiobook - opinie o książce

Ludzie na Walizkach. Nowe Historie
Szymon Hołownia0
Okładka ksiązki - Ludzie na Walizkach. Nowe Historie

To książka, która powstała na podstawie programu pod tym samym tytułem, który Szymon Hołownia prowadzi w Religia.tv. Rozmawia z ludźmi w sytuacjach granicznych...

Fabryka jutra. Jak postanowiłem rzucić wszystko i uratować świat mojej córki
Szymon Hołownia0
Okładka ksiązki - Fabryka jutra. Jak postanowiłem rzucić wszystko i uratować świat mojej córki

Pierwsza książka Szymona Hołowni po życiowej rewolucji Znany publicysta i działacz społeczny w bardzo osobistym tonie opowiada o kulisach swojego...