Hajmdal: Bunt

Tom 3 cyklu Hajmdal

Potężny drednot „Hajmdal” zostawia za sobą księżyce Monarchy i przemierza olbrzymie terytorium Cesarstwa Bahiriańskiego, gdzie w każdym systemie czyha flota nieprzyjaciela. Admirał Nathaniel Kashtaritu podejmuje ryzykowną grę z wrogiem. Stawką jest śmierć albo ocalenie.
Wśród załogi, zmęczonej i zniechęconej, zaczynają się skrywane szepty, tajne spotkania, knowania i intrygi.
Na pokładzie wybucha bunt.

Tymczasem gdzieś w nieznanej przestrzeni, na żyjącym okręcie Khon-Ma, ludzie budzą się z letargu. Próbują zrozumieć, co się stało. Wśród pytań bez odpowiedzi jasne jest tylko jedno. Toch-em umiera.
Jak potoczą się losy Federacji Terrańskiej? Czy Ezra Leahy i jego towarzysze przetrwają nadciągającą burzę?
Kosmos skrywa niezgłębione sekrety.

Informacje dodatkowe o Hajmdal: Bunt:

Wydawnictwo: Drageus Publishing House
Data wydania: 2019-06-19
ISBN: 9788365661999

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Hajmdal: Bunt

Hajmdal: Bunt - opinie o książce

Na Hajmdalu wybucha bunt. Ludzie nie wierzą iż admirał bezpiecznie doprowadzi ich do jakiegokolwiek celu. Są zmęczeni ciągłą ucieczką.

Avatar użytkownika - Witwona
Witwona
Przeczytane:2024-02-20, Ocena: 5, Przeczytałam,
Gniewny pomruk burzy
Dariusz Domagalski0
Okładka ksiązki - Gniewny pomruk burzy

Pogoń runęła na Krzyż. Krzyż starł się z Orłem. Nadszedł i minął dzień świętego Jana Chrzciciela - żadna już siła nie mogła powstrzymać tej burzy.Z tysięcy...

Hajmdal: Ostatnia bitwa
Dariusz Domagalski 0
Okładka ksiązki - Hajmdal: Ostatnia bitwa

Wszystko ma swój początek i koniec. Szykuje się ostateczne starcie, które rozstrzygnie o losach „Hajmdala”, ludzkości, a także całej Galaktyki...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk