Geografia 2 Człowiek gospodarzem Ziemi Podręcznik Zakres podstawowy

Stanowi obszerne źródło informacji z geografii społeczno-ekonomicznej oraz ochrony i kształtowania środowiska przyrodniczego. Zawiera bogaty zestaw tabel statystycznych.

Informacje dodatkowe o Geografia 2 Człowiek gospodarzem Ziemi Podręcznik Zakres podstawowy:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Szkolne PWN
Data wydania: b.d
Kategoria: Informatyczne

Kup książkę Geografia 2 Człowiek gospodarzem Ziemi Podręcznik Zakres podstawowy

Geografia 2 Człowiek gospodarzem Ziemi Podręcznik Zakres podstawowy - opinie o książce

Wład Paweł0
Okładka ksiązki - Program nauczania geografii z ochroną i kształtowaniem środowiska. Zasadnicza szkoła zawodowa.

Program obejmuje wszystkie zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla szkoły zawodowej. W programie autor zamieścił także ogólne i szczegółowe cele...

Wład Paweł0
Okładka ksiązki - Geografia 2. Człowiek gospodarzem Ziemi. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego. Zakres podstawowy i rozszerzony

Jest to połączenie podręczników do zakresu podstawowego i rozszerzonego w jednym woluminie.Dzięki ujednoliconej numeracji stron pozwala na bezproblemowe...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk