Zeszyt ćwiczeń "Geografia 1. Bogactwo przyrodnicze Ziemi" jest cennym uzupełnienim podręczników opatrzonych tym samym tytułem.

Informacje dodatkowe o Geografia 1. Zeszyt ćwiczeń dla LO, liceum profilowanego i technikum. Zakres podstawowy, zakres rozszerzony:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Szkolne PWN
Data wydania: b.d
Kategoria: Informatyczne

Kup książkę Geografia 1. Zeszyt ćwiczeń dla LO, liceum profilowanego i technikum. Zakres podstawowy, zakres rozszerzony

Geografia 1. Zeszyt ćwiczeń dla LO, liceum profilowanego i technikum. Zakres podstawowy, zakres rozszerzony - opinie o książce

Geografia 2 Nowa matura zbiór 750 zadań + CD
Wład Paweł0
Okładka ksiązki - Geografia 2 Nowa matura zbiór 750 zadań + CD

Zbiór zadań nowa matura stanowi publikację, która pozwoli uczniom dobrze przygotować się do egzaminu maturalnego z geografii, zarówno na poziomie podstawowym...

Wład Paweł0
Okładka ksiązki - Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

Książka zawiera podstawową wiedzę z najważniejszych dziedzin geografii fizycznej, społeczno-ekonomicznej, politycznej i regionalnej oraz z zakresu ochrony...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk