Food Chemical Composition

Ocena: 0 (0 głosów)
An introduction to the chemical basis of food and the role of production and processing operations is followed by discussion of the many nutrients and non-nutrients contained in food, special dietary needs and food chemical composition, and food labeling and chemical composition. Written by a food manufacturing specialist with an industrial orientation, this volume should provide a good, selective introduction to the components and production of commercial food manufacturing and the consumer interface.

Informacje dodatkowe o Food Chemical Composition:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-0-90594-250-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Food Chemical Composition

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Food Chemical Composition - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy