Food Chemical Composition

Ocena: 0 (0 głosów)
An introduction to the chemical basis of food and the role of production and processing operations is followed by discussion of the many nutrients and non-nutrients contained in food, special dietary needs and food chemical composition, and food labeling and chemical composition. Written by a food manufacturing specialist with an industrial orientation, this volume should provide a good, selective introduction to the components and production of commercial food manufacturing and the consumer interface.

Informacje dodatkowe o Food Chemical Composition:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-0-90594-250-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Food Chemical Composition

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Food Chemical Composition - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Szepty jeziora
Grażyna Mączkowska
Szepty jeziora
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy