FIRE FORCE: TOM 13

LINIA FRONTU, OGIEŃ I PALĄCE GORĄCO! TRWA WALKA O ADOLLA BURST!

Słudzy Ewangelisty z jakiegoś powodu dążą do zebrania ośmiu posiadaczy Adolla Burst. Czy Specjalne Siły Przeciwpożarowe zdołają uchronić piątą z nich, Incę?!
W celu odkrycia tożsamości i planów Ewangelisty Shinra i pozostali opuszczają granice Cesarstwa Tokijskieho. Czy trafią na nieznany teren?! Na bezlitosnym Kontynencie Płomieni spoczywa wielka tajemnica Cesarstwa… Aby uratować świat, należy rzucić światło na jego cienie! Pora rozpocząć akt pełen przygód na nowym kontynencie!

Informacje dodatkowe o FIRE FORCE: TOM 13:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2021-12-18, Ocena: 4, Przeczytałem,

NOWY KONTYNENT

,,Fire Force" jak każdy shounen to manga, którą czyta się szybko, lekko i przyjemnie i nawet kiedy bierze się do rąk tomik z dwucyfrową liczbą na okładce, poziom zawsze jest zachowany. Trudno więc w tym miejscy właściwie powiedzieć coś innego, niż to, że jeśli podobały się Wam poprzednie tomy, po ten możecie sięgnąć w ciemno. Tak samo, jak ci, którzy lubią typowe bitewniaki, gdzie walki łączą się z fantastyką, humorem i nuta erotyki.

Walka trwa. Ewangelista chce zdobyć posiadaczy Adolla Burst, ale po co właściwie? Z jego sługami zmagają się Specjalne Siły Przeciwpożarowe, ale czy będą w stanie ocalić Incę, kolejną z ich celów?

Równie istotne jest jednak odkrycie kim jest Ewangelista i po co to wszystko robi. By to zrobić, nasi bohaterowie, w tym Shinra, będą musieli udać się na nowe tereny. Co spotka ich na tym obcym dla nich kontynencie?

nych problemów i przez chwilę żyć będą fantastycznymi przygodami wymyślonych postaci.

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 3, Przeczytałem,
FIRE FORCE: TOM 12
Atsushi Ohkubo0
Okładka ksiązki - FIRE FORCE: TOM 12

SHINRA WPADŁ W FURIĘ! PORA NA PŁOMIENNY POJEDYNEK BOHATERA I RYCERZA! Tajemnicza kobieta, która pojawiła się wraz z Adolla Link, wywołuje u Shinry atak...

FIRE FORCE: TOM 21
Atsushi Ohkubo 0
Okładka ksiązki - FIRE FORCE: TOM 21

POJAWIA SIĘ NOWY POTĘŻNY PRZECIWNIK. OBY WIĘZI POMIĘDZY FUNKCJONARIUSZAMI ÓSEMKI ZAPEWNIŁY JEJ ZWYCIĘSTWO! Kapitan Oubi z Ósemki został uwięziony przez...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;