Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Ocena: 0 (0 głosów)
Doskonałe kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej i współczesnej, oficjalnej i regionalnej. Przpisy ułożone są w dwudzestu działach.

Informacje dodatkowe o Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN: 83-7141-499-4
Liczba stron: 1440

więcej

Kup książkę Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - opinie o książce

Inne książki autora
Bakłażan, cukinia, patison
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Bakłażan, cukinia, patison

Jedni zwą go z rosyjska bakłażanem, inni z francuska - oberżyną. Do Europy trafił w XIV wieku najpierw do Włoch, gdzie hodowano go jako roślinę ozdobną...

Drób. Na polskim stole
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Drób. Na polskim stole

Z drobiu mozna wyczarować dania proste i niezwykle wykwintne, codzienne i świąteczne, pracochłonne i gotowe w kilka minut. W tej książce mozna znaleźć...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;
Zły Samarytanin
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy