Okładka książki - Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej


Ocena: 0 (0 głosów)
Książka jest napisana barwnym językiem, niezwykle obrazowo. Każdy z rozdziałów poprzedza wstęp wyjaśniający omawianą dziedzinę, zawierający informacje niezbędne w kuchni zarówno początkującej, jak i doświadczonej gospodyni. Prawdziwym rarytasem są rozdziały poświęcone nalewkom, grzybom i dziczyźnie.

Informacje dodatkowe o Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7141-462-5
Liczba stron: 1064

więcej

Kup książkę Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - opinie o książce

Inne książki autora
Papatacze, bubliczki, moskole...
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Papatacze, bubliczki, moskole...

Przewodnik kulinarny po potrawach z całego świata, które łączą osobliwe nazwy. Skąd się wzięły? Co oznaczają? Jak je przygotować? Wśród przekąsek, dań...

Kuchnia postna
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Kuchnia postna

Przepisy i opowieści o tradycjach postnych w Polsce i na świecie. Każda z książek kucharskich znanej autorki jest także książką o tradycjach kuchni. Przejrzyście...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy