Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka jest napisana barwnym językiem, niezwykle obrazowo. Każdy z rozdziałów poprzedza wstęp wyjaśniający omawianą dziedzinę, zawierający informacje niezbędne w kuchni zarówno początkującej, jak i doświadczonej gospodyni. Prawdziwym rarytasem są rozdziały poświęcone nalewkom, grzybom i dziczyźnie.

Informacje dodatkowe o Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7141-462-5
Liczba stron: 1064

więcej

Kup książkę Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - opinie o książce

Inne książki autora
Poznaj nowe smaki
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Poznaj nowe smaki

W drugiej częścią z serii poradników kulinarnych ?Poznaj nowe smaki?, Hanna Szymanderska prezentuje nam przepisy na oryginalne potrawy z zastosowaniem...

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (angielska)
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (angielska)

Anglojęzyczna wersja unikalnego zbioru 1800 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
A kiedy nadejdzie dzień
Ewelina Maria Mantycka
A kiedy nadejdzie dzień
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy