Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka jest napisana barwnym językiem, niezwykle obrazowo. Każdy z rozdziałów poprzedza wstęp wyjaśniający omawianą dziedzinę, zawierający informacje niezbędne w kuchni zarówno początkującej, jak i doświadczonej gospodyni. Prawdziwym rarytasem są rozdziały poświęcone nalewkom, grzybom i dziczyźnie.

Informacje dodatkowe o Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7141-462-5
Liczba stron: 1064

więcej

Kup książkę Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - opinie o książce

Inne książki autora
Wigilia
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Wigilia

Tak obchodzonej jak w Polsce Wigilii nie świętuje się nigdzie indziej. W polskiej tradycji Wigilia to wieczór prawdziwego zbliżenia, lekcja miłości, najbardziej...

Polska kuchnia myśliwska
Szymanderska Hanna0
Okładka ksiązki - Polska kuchnia myśliwska

Polskie zamiłowanie do łowów jest legendarne. Polowali królowie i magnaci, rycerstwo i szlachta, a także niższe stany. W Polsce poluje się do dziś. Książka...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy