DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 10

Ruka uznaje się za dziewczynę Kazuyi, jeszcze bardziej pogłębiając podejrzliwość Mami w stosunku do chłopaka. Co więcej, ta spotyka przypadkiem Mizuharę i dostrzega w jej ręce torebkę, którą wcześniej widziała w mieszkaniu Kazuyi! Podejrzliwa dziewczyna w końcu dociera do sedna sprawy i zaczyna interesować się babcią Kazuyi! Oto pełen zamieszania tom 10!
Nie przegapcie randki z Mizuharą w szkolnym mundurku i innych emocjonujących wydarzeń!

Informacje dodatkowe o DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 10:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-06-01, Ocena: 4, Przeczytałem,

CHŁOPAK I DZIEWCZYNY

To już dziesiąty tomik ,,Dziewczyny do wynajęcia". Ale, jak zwykle zresztą, dzieje się tu dużo, intensywnie pod względem emocji i z humorem. Miłośnicy serii będą więc jak zwykle zadowoleni, bo zabawa jest przednia i zapada w pamięć.

W życiu Kazuyi dzieje się coraz więcej. Kolejne dziewczyny zaczynają coś do niego czuć, a on sam chciałby zdobyć Mizuharę i nie może do końca odnaleźć się w tym wszystkim. A problemów nieustannie przybywa.

Tymczasem Mami jest coraz bardziej podejrzliwa. A to prowadzi ją do kolejnych odkryć. Czy jednak pozna prawdę? A jeśli tak, co z tego wszystkiego wyniknie?

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 4, Przeczytałem,
DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 14
Reiji Miyajima 0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 14

Rozpoczyna się zbiórka crowdfundingowa mająca spełnić marzenia Mizuhary! Choć fundusze od darczyńców zaczynają spływać, znalezienie scenariusza okazuje...

DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 17
Reiji Miyajima 0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 17

„Urodzinowa randka” z Ruką trwa w najlepsze! W zamian za to, że nie pojechała na wyjazd, by nakręcić ostatnią scenę filmu, Kazuya obiecuje...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;