Przygotowywanie dziecięcych potraw to podwójne wyzwanie dla rodziców. Z jednej strony chodzi bowiem o to, by nie zajmowało zbyt wiele czasu, z drugiej natomiast, żeby przyrządzone potrawy nie narażały małego człowieka na niepotrzebne choroby - zdrowie dziecka jest przecież najważniejsze. Pamiętać o tym należy szczególnie dzisiaj, kiedy wraz z ogromnym postępem cywilizacyjnym znacznie osłabła ludzka odporność, przez co raptownie wzrosła liczba dzieci zapadających na alergie pokarmowe. Przepisy zebrane w książce zostały skomponowane w sposób uwzględniający realia, w jakich żyją zabiegani rodzice oraz dostępność produktów. Zawierają również praktyczne informacje o wielkości porcji, możliwości zamrożenia posiłku, zawartości cukru oraz mięsa i mleka krowiego.
Wydawnictwo: DRAGON
Data wydania: 2019-04-09
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 144
Ile metrów ma najdłuższy na świecie stalaktyt? Jak długo w Marbelli świeci słońce? Gzie widać wieloryby? Costa del Sol i Costa de la Luz Pascal...
Mimo że mieszkam na Maderze już od kilkunastu lat, wyspa nie przestaje mnie zaskakiwać. Codziennie odkrywam ją na nowo. Góry, lewady, przyroda, zawsze...
Chcę przeczytać,