Przygotowywanie dziecięcych potraw to podwójne wyzwanie dla rodziców. Z jednej strony chodzi bowiem o to, by nie zajmowało zbyt wiele czasu, z drugiej natomiast, żeby przyrządzone potrawy nie narażały małego człowieka na niepotrzebne choroby - zdrowie dziecka jest przecież najważniejsze. Pamiętać o tym należy szczególnie dzisiaj, kiedy wraz z ogromnym postępem cywilizacyjnym znacznie osłabła ludzka odporność, przez co raptownie wzrosła liczba dzieci zapadających na alergie pokarmowe. Przepisy zebrane w książce zostały skomponowane w sposób uwzględniający realia, w jakich żyją zabiegani rodzice oraz dostępność produktów. Zawierają również praktyczne informacje o wielkości porcji, możliwości zamrożenia posiłku, zawartości cukru oraz mięsa i mleka krowiego.
Wydawnictwo: DRAGON
Data wydania: 2019-04-09
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 144
Gdzie na drinka? Która plaża jest najlepsza? Gdzie diabeł stawia mosty? Costa Brava i Costa Dorada Pascal Lajt, to nowe spojrzenia na wybrzeże...
Książka powstała z myślą o dzieciach, którym zdarza się bić innych w złości, i tym, które nie wiedzą, jak reagować, gdy ktoś je atakuje (bije, szczypie...
Chcę przeczytać,