Chasing Paris

To, co Paris przeżyła na Bali, zmieniło ją na zawsze. Czy okaże się tak odważna jak jej starsza siostra?

Po latach wypełnionych katastrofami, w świecie Paris Hamilton w końcu pojawił się spokój. Mieszka na tropikalnej wyspie Bali ze starszym rodzeństwem, surfuje całymi dniami i cieszy się życiem, do czasu gdy pojawiają się jej zaginieni rodzice. Columbus i Virginia Hamiltonowie próbują przekonać córkę, by wróciła z nimi do Stanów Zjednoczonych. Chcą, aby rodzina znów trzymała się razem. Tylko czy to jeszcze możliwe?

Paris ledwie pamięta mamę i tatę. Zapomniała już o niemiłych sytuacjach, a wspomina wyłącznie te dobre. Czy porzuci beztroskie życie na Bali, żeby znów być z rodzicami? A może zdecyduje, że lepiej zostać z Sydney, Elvisem i Troyem w rajskiej Indonezji?

Jedno jest pewne: ta decyzja zmieni całe jej życie, a konsekwencje będą ogromne.

Książka dla czytelników 15+.

Informacje dodatkowe o Chasing Paris:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-09-25
Kategoria: Dla młodzieży

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Kup książkę Chasing Paris

Susza
Maria Krasowska0
Okładka ksiązki - Susza

Kiedy twoje wszystko zamienia się w nic, nie uznajesz kompromisów. A pomoc przychodzi czasem ze strony, z której najmniej się jej spodziewasz. Minął...

Kurs spełniania marzeń
Maria Krasowska0
Okładka ksiązki - Kurs spełniania marzeń

Jeśli jesteś taka jak ja, to masz wielkie marzenia. Chcesz zostać aktorką? Latać w kosmos? Wejść na Mount Everest? Prowadzić firmę? Studiować na Harvardzie...

Kobiety naukowców
Aleksandra Glapa-Nowak