Carpe diem czyli jak osiągnąć nadzwyczajny sukces w zwyczajnym świecie

Przyszłość jest tylko nadchodzącym ciągiem krótkich chwil dziejących się w "teraźniejszości". W każdej z tych chwil decydujemy o tym, jak będą wyglądać następne "momenty teraźniejszości". Zatem decyzje podjęte w danej chwili mają zasadniczy wpływ na nasze dalsze poczynania w przyszłości i sposób, w jaki zatroszczymy się o każdą z chwil, w których aktualnie się znajdujemy, decyduje o naszych osiągnięciach w dalszym życiu. Oczywiście myśl ta nie jest nowa, ale jakże często zapominamy o niej i marnujemy kolejną szansę dokonania w naszym życiu czegoś znaczącego, lub odważnego zmierzenia się z nowym, mogącym zapewnić nam pozytywne efekty wyzwaniem.

Informacje dodatkowe o Carpe diem czyli jak osiągnąć nadzwyczajny sukces w zwyczajnym świecie:

Wydawnictwo: MT Biznes
Data wydania: b.d
Kategoria: Ekonomia
ISBN: 83-8970-21-6

Kup książkę Carpe diem czyli jak osiągnąć nadzwyczajny sukces w zwyczajnym świecie

Carpe diem czyli jak osiągnąć nadzwyczajny sukces w zwyczajnym świecie - opinie o książce

Trudni ludzie. Jak przetrwać w związku z idiotą
John Hoover0
Okładka ksiązki - Trudni ludzie. Jak przetrwać w związku z idiotą

Lekarstwo na białą gorączkę Czym naprawdę drażnią Cię ludzie, z którymi żyjesz? Jak nie dolewać oliwy do ognia, czyli trening tolerancji i empatii...

Trudni ludzie. Przetrwanie i rozwój bez zamordowania własnego szefa
John Hoover0
Okładka ksiązki - Trudni ludzie. Przetrwanie i rozwój bez zamordowania własnego szefa

Niezastąpiony przewodnik dla wszystkich podwładnych szefów-idiotów Skąd biorą się szefowie-idioci? Jak porozumieć się z szefem-idiotą? Jak nie stracić...