Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2021-09-29
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 272
Język oryginału: polski
Nie brookliński most/Lecz na drugą stronę/Głową przebić się/Przez obłędu los/To jest dopiero coś – tak pisał Stachura. W powieści Agnieszki Bednarskiej...
Agatę, Ewę, Różę i Mirkę połączyła nie tylko przyjaźń, ale i wspólne doświadczenie. Nie są wdowami ani rozwódkami, choć żyją właściwie bez mężów. Ich partnerzy...
Chcę przeczytać,