Batman - Detective Comics. Pozdrowienia z Gotham. Tom 3

Trzeci tom serii ,,Batman: Detective Comics" to dawka ekscytujących opowieści o Batmanie autorstwa uznanego scenarzysty Petera J. Tomasiego (,,Superman") oraz wielu doskonałych artystów, w tym Christiana Duce'a (,,The Flash") i Kyle'a Hotza (,,Incredible Hulk")!

Batman jest obrońcą i strażnikiem Gotham, Mrocznym Rycerzem miasta. Nie jest jednak jedyną niezwykłą istotą, która przemierza dachy nad zatłoczonymi ulicami. W Gotham pojawiają się goście, niektórzy dobrzy, niektórzy źli, charakter jeszcze innych trudno określić - a każdy z nich chce czegoś od najlepszego detektywa na świecie.

Spectre może być ucieleśnieniem boskiego gniewu, ale to jego nosiciel, detektyw Jim Corrigan, potrzebuje pomocy Batmana, by złapać zabójcę. Deadshot jest jednym z najlepszych agentów Suicide Squad, Oddziału Samobójców. Tym razem otrzymuje zlecenie na Bruce'a Wayne'a.

Lex Luthor przemierza świat, by umożliwić przestępcom spełnienie ich najskrytszych pragnień. Trafia też do Gotham, by złożyć swoją ofertę zimnemu jak lód Mister Freeze'owi. Nie możemy pominąć również Jokera, który po opuszczeniu Legionu Zagłady zamienia wesołe miasteczko w miejsce rodem z prawdziwych koszmarów.

Niezwykli sojusznicy i zaciekli wrogowie - nadszedł czas, aby Batman przywitał ich wszystkich w swoim mieście!

Informacje dodatkowe o Batman - Detective Comics. Pozdrowienia z Gotham. Tom 3:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2021-01-20
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Batman: Detective Comics Vol. 3: Greetings from Gotham Hardcover

Tagi: bóg

Kup książkę Batman - Detective Comics. Pozdrowienia z Gotham. Tom 3

Batman - Detective Comics. Pozdrowienia z Gotham. Tom 3 - opinie o książce

Szkoła rysowania. Poziom 4
Okładka ksiązki - Szkoła rysowania. Poziom 4

Jak w prosty sposób wyczarować na kartce zwierzęta, postacie lub pojazdy? Jakie efekty można uzyskać, rysując kredkami? Szkoła rysowania poprowadzi dziecko...

Amazing Spider-Man. Królewski okup. Tom 13
Okładka ksiązki - Amazing Spider-Man. Królewski okup. Tom 13

Czy Tablica Linii Życia znów okaże się śmiercionośnym artefaktem? Tym razem na tablicę zasadza się burmistrz Wilson Fisk. Ale żeby położyć na niej łapy...