1984. George Orwell. Adaptacja klasyki z ćwiczeniami. Angielski ze słowniczkiem

CZYTASZ ADAPTACJĘ WCIĄGAJĄCEJ POWIEŚCI I UCZYSZ SIĘ ANGIELSKIEGO!

W 1984 roku cywilizacja była już spustoszona przez konflikty domowe, niekończącą się wojnę oraz rewolucję. Świat rządzony jest przez tajemniczego Wielkiego Brata i jedyną słuszną Partię, a każda ludzka myśl znajduje się pod kontrolą.

Sięgnij po jedną z najsłynniejszych powieści XX wieku i ucz się języka. Czytając ,,1984" po angielsku, w naturalny sposób przyswoisz słownictwo i zwroty na poziomie średnio zaawansowanym (B1-B2).

W naszej adaptacji poznasz nie tylko złowrogą wizję świata, w której wolność, prawda i miłość uznawane są za zbrodnie, ale potrenujesz także czytanie ze zrozumieniem.

Przygotowaliśmy również dla ciebie:

- przydatne tłumaczenia na marginesach - sprawdzasz znaczenie słów, nie odrywając się od książki,

- 90 urozmaiconych ćwiczeń - utrwalasz nowo poznane słowa i konstrukcje gramatyczne.

Zamów już dziś i przekonaj się, że to działa.

Informacje dodatkowe o 1984. George Orwell. Adaptacja klasyki z ćwiczeniami. Angielski ze słowniczkiem:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2022-10-26
Kategoria: Języki obce
ISBN: 9788367219617

Kup książkę 1984. George Orwell. Adaptacja klasyki z ćwiczeniami. Angielski ze słowniczkiem

Kilka myśli o ropusze zwyczajnej oraz inne nieznane szkice, eseje i opowiadania
George Orwell0
Okładka ksiązki - Kilka myśli o ropusze zwyczajnej oraz inne nieznane szkice, eseje i opowiadania

"Orwell miał temperament publicysty i wiele lat wiódł życie trampa, imając się najróżniejszych zajęć. Bywał żebrakiem i policjantem, nauczycielem i pomywaczem...

Czy naprawdę schamieliśmy?. Nieznane eseje, szkice, opowiadania i felietony
George Orwell0
Okładka ksiązki - Czy naprawdę schamieliśmy?. Nieznane eseje, szkice, opowiadania i felietony

Niepublikowane dotychczas w języku polskim eseje, artykuły prasowe, felietony i inne formy literackie Czy naprawdę schamieliśmy? Rudyard Kipling -...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;