Forum

Wątek - Nowa strona
← powrót

Kto Post
RattyAdalan
Avatar użytkownika - RattyAdalan
2012-08-13 16:47:34

Zapraszam do mojej nowo-powstałej strony Ars poetica, która dzisiaj ma swoje wielkie otwarcie. Zachęcam do obejrzenia zakładki Galeria bądź skorzystania z działu "Czat/Gry" jest to rozrywkowa część strony. Wpisy będą publikowane przynajmniej raz na dwatygodnie, choć może zdarzyć się i częściej na danej podstronie: "O mnie", "Wiersze, "Proza", "Artykuły", "Recenzje", "Inspiracje", "Trochę psychologii", "Przepisy". Również raz w miesiącu będzie odświeżana podstrona "Teledyski". Moim głównym założeniem jest, aby strona była aktywna, interesująca i przejrzysta. Mam nadzieję, że na Ars Poetice, każdy znajdzie coś dla siebie. Raz jeszcze zachęcam do zapoznania się z moją stroną. Link: www.ars-poetica.manifo.com PS.: Jak możesz prześlij dalej. Pozdrawiam RattyAdalan
Nektrus
2012-08-13 17:01:22

Ale chyba nas nie opuszczasz ?
Pilar
2012-08-13 18:51:45

Nie wypuścimy jej tak łatwo stąd ;) Fajna stronka, przejżysta. Chętnie do niej powrócę:)
Mimozami
2012-08-13 19:40:19

Fajnie, że się rozwijasz i pokazujesz światu, najgorzej do szuflady tworzyć. Życzę wielu odwiedzin i natchnienia do tworzenia kolejnych dzieł. Widziałam, że bardzo ciekawej muzyki słuchasz C: uwielbiam Tarję Turunen C: Jeśli mogę ponarzekać, to ciągle włączające się radio trochę mi nie pasuje.
RattyAdalan
2012-08-13 19:59:37

Witajcie kochani! Nie bójcie się nie zostawię Was! Za bardzo ten portal lubię, a z ludzmi stąd nie chce sie rozstawac. Mam sentyment do Granic, w koncu to byl moj pierwszy portal. Szczerze, nigdy nie pisalam do szuflady, zawsze starałam się przekazywac cos mojego ludziom. Cieszę się, ze podoba Wam się stronka, co do radia, to można je wyłaczyć, tak jak odtwarzacz. Kliknij na kwadracik, albo pauze i problem zniknie. Wystarczy dobrze sie rozgladac. Pozdrawiam R.A. :)
Nektrus
2012-08-14 09:45:02

Co do muzyki na stronie to mogę doradzić z doświadczenia że lepiej by było aby domyslnie było wyłączone a ludzie sami właczali jak chcą poznać twoje gusta muzyczne.
Mimozami
2012-08-14 13:41:24

Wiem, że można to radio wyłączyć, Ratty C: Jednak, przeskakując na jakąkolwiek zakładkę, od nowa się włączy. Dlatego podzielam zdanie Nektrusa, taka opcja byłaby mniej uciążliwa dla odbiorców.
RattyAdalan
2012-08-14 17:14:45

SZczerze to na razie wersja, ze tak powiem "testowa". Ma byc za dwa tygodnie zrobiony odtwarzacz i wstawiony na strone, ktory wlaczaliby ogladajacy. Zdana co do radia sa podzielone, niektorym to nie przeszkadza. Na razie zostawiam tak, jak jest. Strona wciąż sie rozwija i zmiany bedą.
RattyAdalan
2012-10-04 15:31:36

Zapraszam na moją stronę www.ars-poetica.manifo.com Na stronie zaszło parę zmian, jak rowniez dodałam nowe posty :) Zachęcam do komentowania :)
RattyAdalan
2012-12-27 18:26:24

Witam. Zapraszam na nowo powstałe forum "Ars Longa" oraz na moją stronę "Ars Poetica", która została rozbudowana i zmieniona wizualnie. Pozdrawiam R.A. www.ars-longa.phorum.pl www.ars-poetica.manifo.com Ps.: Poszukuję osoby chętne podjęcia się pracy redaktora i moderatora na forum. Kandydaci proszeni są pisać tutaj na PW albo na forum w odpowiednim wątku.
Odpowiedz
1