Forum

Wątek - Apel
← powrót

Kto Post
RattyAdalan
Avatar użytkownika - RattyAdalan
2011-03-08 17:55:25

Droga Meliso, masz całkowitą rację. Jednak, nowym, jeszcze niezbyt zapoznanym z poezją uzytkownikom, ktorzy dopiero zaczynają swoją przygodę z poezją, powinniśmy dać pełne wsparcie i wskazówki, aby podążali dobrą drogą ku lepszego i prawdziwemu pisaniu, nie zniechęcajmy ich tak od razu. Każdy z nas kiedyś zaczynał. Oczywiście nie pochwalam osobiście, jeśli wklejane są tutaj wiersze jedynie dla żartów, dla mnie cos takiego jest po po prostu w pełni niesmaczne. Pozdrawiam
RattyAdalan
2011-03-09 09:17:50

Też racja, powinni dużo czytać utworów nie tylko wybitnych poetów typu Wiesława Szymborska czy Bolesław Leśmian. Również zapoznawać się z różnymi środkami styl. I co pewne, dużo pracować nad warsztatem.
slk
2011-03-09 13:20:11

Macie, oczywiście, rację. Ale sam rozumiem też w jakiś sposób nowych użytkowników, którzy czytają, pracują nad sobą, ale już, teraz, zaraz chcą się pochwalić swoimi obecnymi osiągnięciami, nawet jeśli nie są one najwyższych lotów. Komentarze od Was, bardziej doświadczonych użytkowników, jeśli będą merytoryczne, również mogą sporo pomóc. Dlatego proszę dla nich o wyrozumiałość, życzliwość, ale i szczere komentarze :) Podczytując wierze paru osób, które u nas zamieszczały swoje wiersze, zauważyłem, że z czasem zaczęły całkiem nieźle pisać, choć na początku chyba nikt nie wróżył im wielkiej przyszłości. Pozwólmy im nas zaskoczyć! :)
zuzannaxd
2011-11-04 22:06:11

W 100% zgadzam się z panią RattyAdalan, jestem nowym użytkownikiem i po przeczytaniu kilku wierszy (na wortalu) jestem pod wrażeniem.kiedyś napisałam kilka gniotów lecz nie nadają się do opublikowania.Dziękuje za wsparcie. :)
RattyAdalan
2011-11-04 23:31:41

:)
Odpowiedz
1