Forum

Wątek - Zmiana wyglądu profilu
← powrót

Kto Post
Nektrus
2010-08-12 14:58:02

Zmieniliśmy wygląd waszych profili czekam na informację czego brakuję lub czego jest za dużo.
papayaii
2010-08-14 13:01:36

Witaj. Nie wiem na razie wygląda to kiepsko. Nie mogę wejść w swoich znajomych, nie wszyscy widnieją w tej nowej formule. Na prawej stronie nie ma nic. To po staremu było lepiej... no chyba ,że prace wciąż trwają.
Eulalia
2010-08-14 13:39:40

Jest jeszcze jeden błąd, autor sam wstawia oceny swojemu wierszowi chyba, że tak ma być.
Eulalia
2010-08-14 13:42:30

I jeszcze jedno w czym popieram papayaii, nie wchodzę w pozostałych znajomych, miałam chyba 8 a teraz ujawniono mi tylko 2. Co się stało z pozostałymi?
Nektrus
2010-08-16 11:03:44

Dziękuje za uwagi. Przyjaciele wyświetlają się już prawidłowo a ocenianie przez samego siebie jest już wyłączone.
papayaii
2010-08-16 11:28:00

Dzięki fajnie z tymi przyjaciółmi. I jeszcze małe pytanko, czy prawa strona profilu zostanie taka szara czy wypełni sie czymś ciekawym.:-)
Nektrus
2010-08-17 18:49:35

Jeszcze troszkę zmian będzie czekam na przypływ mocy twórczych !
Nektrus
2010-08-23 16:04:34

Zmiana wyglądu biblioteczki jeżeli ktoś ma : )
slk
2010-08-24 00:24:18

By było bardziej precyzyjnie: biblioteczki inaczej wyświetlają się w profilach użytkowników. Zachęcamy do spojrzenia i kompletowania własnych wirtualnych zbiorów :)
Madaleno
2010-08-26 10:52:52

Moim zdaniem obecna biblioteczka jest mało przejrzysta i znaczniej mniej czytelna od poprzedniej. Teraz widać opis książki, a nie jak wcześniej ocenę użytkownika..A to wydawało mi się ważniejsze w osobistych biblioteczkach.
Nektrus
2010-08-26 16:25:32

też mi się tak wydawało ale jak nie będziemy próbować nic z tego nie wyjdzie : ) poinformujemy o dalszych próbach
slk
2010-08-26 23:01:50

A gdyby przy rozwijaniu opisu było widać - zamiast opisu książki - tytuł, autora, a poniżej komentarz i ocenę użytkownika? Luźny pomysł rzucam, ale może się spodoba?
Madaleno
2010-08-27 10:12:55

A może mniejsze zdjęcia okładek + komentarz z oceną ?
papayaii
2010-08-27 17:38:20

Przepraszam,że tu poruszam te kwestie ale to tez ma wpływ jak Granice są i będą postrzegane.Uważam, że to co się dzieje w komentarzach między Noblistą a Sabiną jest żenujące,wulgarne i obraźliwe.Proszę redakcję o stanowcze kroki w takich kwestiach.Granica smaku już dawno została przekroczona.Jestem przekonany,że wiele osób z takich powodów myśli "gdzie ja trafiłem(am),jak tak ma ta kultura wyglądać to co ja tu robię" -TO JEST POWAżNA SPRAWA.
Vanillivi
2010-08-27 22:34:37

Właśnie przejrzałam awanturę Sabiny i Noblisty. Jestem po prostu zniesmaczona.Dziwi mnie, że obydwoje jeszcze nie dostali bana.
RattyAdalan
Avatar użytkownika - RattyAdalan
2010-08-27 22:36:49

Nie tego spodziewałam sie po tym portalu...Pozdrawiam normalnych uzytkowników tego portalu i prawdziwych miłosnikow poezji. :)
czex83
2010-08-27 23:50:41

Poziom kłótni pomięzy tymi osobami jest dnem i popisem totalnego szczeniackiego chamstwa stek wulgaryzmów jakim operują te dwie osoby urąga godności wortalu Granice oby admin rozwiązał radykalnie ten problem i nie dopuścił by dochodziło do takich gorszących incydentów
Nektrus
2010-08-28 09:41:00

Sprawa obiła się o Policje zabezpieczanie dowodów trochę trwa dlatego też trochę to trwało. Noblista został zbanowany a jego komentarze usunięte nad decyzją o Pani S. trochę jeszcze potrwa
Czytelnik59
Avatar użytkownika - Czytelnik59
2010-08-29 00:38:05

Zgadzam się z opinią użytkownika papayaii. Właśnie myślę sobie "co ja tutaj robię?" Zwabił mnie szyld "Kultura, ksiązka, recenzje, wiersze...". Ksiązka, recenzje, i owszem, ale z kulturą wśród niektórych użytkowników jest na bakier.
Nektrus
2010-08-29 15:14:21

Nie można oceniać całej strony przez kilku użytkowników tak samo jak nie ocenia się książki po okładce. Użytkowników się eliminuje a i redakcja nie jest wstanie prześwietlić każdego a mechanizmów sprawdzania każdej aktywności był by typowym zamachem na wolności słowa która przyciągnęła tu wiele wspaniałych osób. Jedyne co powinno się robić w takim wypadku to ignorować takie osoby i zgłaszać od razu do redakcji pod adresy admin@granice.pl skrempa@granice.pl. W przeciągu ostatniego tygodni usunęliśmy już 5 takich osób dzięki współpracy niektórych użytkowników za co serdecznie dziękujemy.
Odpowiedz