Okładka książki - Perwersja

Perwersja

Tom 1 cyklu Perversion Trilogy

Pierwsza część mrocznej i zniewalającej trylogii T.M. Frazier. W tej historii księżniczka nie zakochuje się w księciu, ale w oprawcy. Emma Jean, dziewczynka, która za pomocą wyćwiczonych sztuczek "sprzedała" Tristanowi kota i ukradła portfel. Chłopakowi, który był wykolejony i non stop sprawiał kłopoty. Ta dziewczynka sprawiła, że uratowała mu życie, które było pogrążone w mroku. Jak ta historia potoczyła się dalej?

Powiem szczerze, że to moje pierwsze spotkanie z autorką i już wiem, że na tej trylogii się nie skończy. Książkę czytało mi się świetnie, napisana prostym językiem. Tu nie było słodkiej miłosnej historii, ani motylków i fajerwerkow. Tych dwoje poznało się jako dzieci, a ich spotkanie po latach nigdy nie powinno się zdarzyć. Każde z nich należy do innego świata, a tam rządzi krew i śmierć. Nie ma szansy na szczęście. Jednak czy o miłość nie należy walczyć?

Mega wciągająca historia, która na zakończeniu wprowadziła w szok i niedowierzanie 🙊 Czy przyjaźń nie powinna być obustronna? Co zrobić, gdy najlepszy przyjaciel wbija Ci noż w plecy?

To się wyjaśni w kolejnej części, na którą czekam niecierpliwie.

Polecam 🔥

Zobacz opinie o książce Perwersja

Kup książkę Perwersja

King (Tom 5). Preppy: Życie i śmierć Samuela Clearwatera, Część 1
T.M. Frazier0
Okładka ksiązki - King (Tom 5). Preppy: Życie i śmierć Samuela Clearwatera, Część 1

Kontynuacja bestsellerowej serii King - historia Preppy'ego Samuel Clearwater najbardziej w swoim życiu docenia oddanych przyjaciół, pyszne naleśniki...

King (Tom 6). Preppy: Życie i śmierć Samuela Clearwatera, Część 2
T.M. Frazier0
Okładka ksiązki - King (Tom 6). Preppy: Życie i śmierć Samuela Clearwatera, Część 2

Zawsze był gotów nieść pomoc najbliższym. Teraz sam jej potrzebuje. Mimo że Preppy powrócił do świata żywych, jeszcze nigdy nie czuł się...