Jak właściwie się odżywiać i czerpać z tego nie tylko zdrowie, ale i radość? O tym w czasie poniedziałkowego spotkania live rozmawialiśmy wraz z Magdaleną i Piotrem Kucharskimi, autorami książki Jak zdrowo jeść i nie zwariować. Spotkanie organizowane było wraz z Wydawnictwem Słowne oraz firmą Tadar. Już teraz zachęcamy do zobaczenia nagrania ze spotkania:
Magdalena i Piotr Kucharscy z pasją zachęcają do przygotowywania potraw z warzyw i owoców zgodnie z cyklem pór roku. Skutecznie przekonują, że warto samemu piec chleb, uprawiać własne zioła. Proponują balans pomiędzy tym, co zdrowe, a odrobiną kulinarnego szaleństwa. Podczas spotkania opowiedzą o tym, jak zdrowo jeść i... nie zwariować!
W książce Jak zdrowo jeść i nie zwariować dania zachwycają innowacyjnością. W przepisach króluje różnorodność, a na talerzach — kolory. Najlepsze jedzenie to takie, które jest przyrządzane w domu z pasją i wyobraźnią. Gotuj więc z fantazją i jedz z przyjemnością! Na zdrowie!
Już teraz zapraszamy do zapoznania się z książką, którą kupić można w popularnych księgarniach: