W ostatnich odcinkach programu Kuchenne rewolucje Magda Gessler uratowała Bistro Ach! Pomidor w Grudziądzu, choć rewolucja w tym miejscu niestety okazała się nie udana. Za to Bistro Mama Ole w Białogardzie to według mistrzyni jedna z najlepszych knajp w kraju! A komu uda się pomóc dzisiaj? Przekonajmy się.
Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza – opis. Co się wydarzy?
Łódzka restauracja Hot Devil Pizza działa od 12 lat, jednak już od progu zniechęca brzydkim wnętrzem. Tomasz, jej właściciel, ma problemy finansowe, jego dług sięga 100 000 złotych i stale się powiększa. Mimo jego wielkich starań, gości nie przybywa, a sytuacja wydaje się być beznadziejna.
Czytaj również: „Kuchenne Rewolucje”: Bistro Ach! Pomidor w Grudziądzu. Nowa odsłona dawnego baru
Jego najlepszy przyjaciel ściągnął jednak na miejsce Magdę Gessler. Czy uda jej się zmienić oblicze pizzerii?
Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza – gdzie i kiedy obejrzeć odcinek?
Premierowy odcinek programu Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza można zobaczyć w czwartek, 2 listopada 2023 o godzinie 21.00 na antenie telewizji TVN.
Czytaj również: Przysięga - odc. 801 - streszczenie - Drugie badanie da pozytywne wyniki?
Jeśli nie zdążyliście zobaczyć programu w telewizji, odcinek jest już dostępny na platformie Player.pl.
Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza – gdzie to?
Hot Devil Pizza - a już teraz Przystanek Italia - znajduje się w Łodzi, przy ulicy Limanowskiego 106. Magda Gessler uznała, że lokal zyska prawdziwy klimat Italii.
Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza – menu
W restauracji Przystanek Italia goście mogą spróbować różnych odsłon soku pomidorowego. Oprócz tego lokal serwuje pizzę z salami, a także bakłażanem, mozzarellą i pomidorem.
Czytaj również: „Kuchenne Rewolucje”: Bistro Mama Ole w Białogardzie. Wyjątkowe miejsce na mapie! Oto menu, ceny i lokalizacja
Nie zabraknie sałat oraz ciabat faszerowanych sosem bolonese oraz parmezanem.
Kuchenne rewolucje: Hot Devil Pizza – czy rewolucja się udała?
Po powrocie do lokalu Magda Gessler była lekko rozczarowana.
Miało być po mojemu, a jest po waszemu znowu. Dlaczego dodajecie do dań cukier? Pizza była bardzo dobra, ale bez oliwy z oliwek, bez tego włoskiego twistu.
komentuje mistrzyni z nutką złości.
Magdzie Gessler nie podoba się spolszczanie włoskich potraw. Mimo tych niepowodzeń, restauratorka jest zdania, że rewolucja jest udana. Według niej nie zjecie lepszej pizzy w Łodzi.
Czytaj również: Kuchenne Rewolucje: Dziadek do orzechów – menu, ceny, gdzie jest?
Po raz pierwszy od 12 lat widzę, że to wszystko nabiera kształtów - komentuje Tomasz, właściciel.