Żywność a zdrowie i prawo

Ocena: 0 (0 głosów)
Czynniki determinujące jakość zdrowotną żywności oraz ich wpływ na zdrowie człowieka w świetle obowiązującego ustawodastwa żywnościowego. Wiele miejsca poświęcono wymaganiom stawianym środkom spożywczym na drodze od producenta do konsumenta oraz odpowiednim regulacjom prawnym.

Informacje dodatkowe o Żywność a zdrowie i prawo:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Data wydania: b.d
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 83-200-3043-9
Liczba stron: 339

więcej

Kup książkę Żywność a zdrowie i prawo

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Żywność a zdrowie i prawo - opinie o książce

Reklamy