Życie w harmonii z fazami księżyca

"Mimo, że żyjemy w świecie pełnym zdobyczy cywilizacji, nie przestajemy być częścią natury, która rządzi się własnymi prawami. Warto o tym pamiętać i spróbować żyć tak, by Księżyc stał się naszym sprzymierzeńcem! Książka przedstawia rozmaite doniesienia na temat związku pomiędzy fazami Księżyca a samopoczuciem ? od pierwszych antycznych wyobrażeń, poprzez ludowe mity, aż po najnowsze odkrycia nauki. Prezentuje wpływ ziemskiego satelity na poszczególne części ciała i psychikę człowieka. Doradza, w jaki sposób zaplanować zabiegi pielęgnacyjne i dietę odchudzającą, aby osiągnąć imponujące skutki. Czytelnik znajdzie tu zadziwiające informacje o wpływie Księżyca na nastrój, komunikację międzyludzką, a nawet życie seksualne! Przydatnym przewodnikeim dla tych, którzy zechcą żyć w zgodzie z rytmem natury, jest kalendarz księżycowy obejmujący lata od 2006 aż do 2020. Przed nami wyjątkowa szansa poprawy samopoczucia. Książka proponuje mnóstwo technik relaksu, opowiada o dobroczynnych kąpielach, aromaterapii, masażu, akupresurze i korzystnej gimnastyce."

Informacje dodatkowe o Życie w harmonii z fazami księżyca:

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Data wydania: b.d
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Życie w harmonii z fazami księżyca

Życie w harmonii z fazami księżyca - opinie o książce