W samym środku mafijnej wojny młody szef grupy Shinsei, Yashiro, musi stawić czoła jeszcze jednemu wyzwaniu. Do tej pory odwracał wzrok od własnych uczuć i starał się je bagatelizować. Nadszedł jednak czas, by to zmienić. Pod wpływem pewnych wydarzeń uświadamia sobie, że w jego życiu pojawiło się coś ważnego. Coś, czego nie wolno mu stracić. Jaką drogę wybierze?
Wydawnictwo: Kotori
Data wydania: 2019-09-30
Kategoria: Komiksy
Język oryginału: japoński
Tłumaczenie: Anna Piechowiak
Młodszy szef grupy Shinsei, Yashiro, mimo że jest powszechnie uważany za człowieka rozwiązłego, kieruje się jedną zasadą – nie tyka swoich podwładnych...
Przeczytane:2019-10-09, Ocena: 3, Przeczytałam, Mam, Ukończone w roku 2019, Gatunek: Komiksy,
CYKL: "ZŁAMANE SKRZYDŁA" (TOM 5)
Romans Doumekiego z szefem zaczyna przybierać na sile.
Pierwsza połowa piątego tomu "Złamanych skrzydeł" to głównie "przeciąganie się" głównych bohaterów nad tym czy całkowicie skonsumować ich relację. Pojawia się więc pytanie czy któryś z tej dwójki postanowi się wycofać? Czy może jednak dojdzie do czegoś więcej?
Chwilami trochę śmieszne były te "przeciąganki".
Oczywiście, jak w poprzednich tomach, tak i tu jest wątek spiskujących typów spod ciemnej gwiazdy. Wątek interesujący.
W piątym tomie sporo się dzieje, coś wychodzi na jaw, ktoś zostanie ranny.
Ale tego wszystkiego należy się dowiedzieć z lektury tego komiksu.
Ładne rysunki, parę kolorowych. Aż szkoda, że komiks nie jesr cały w kolorze, bo prawdopodobnie te rysunki wyglądałyby naprawdę świetnie.