Praca ta zawiera informacje na temat zasad bezpieczeństwa i postepowania w sytuacjach kryzysowych, metod obchodzenia się z materiałami archiwalnymi, środowiska w jakich należy przechowywać materiały archiwalne, materiałów fotograficznych, nośników itp.

Informacje dodatkowe o Zasady postępowania z materiałami archiwalnymi. Przygotowanie na wypadek katastrofy:

Wydawnictwo: Naczelna Dyrekcja Archiwów Państwowych
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-89115-52-2

Kup książkę Zasady postępowania z materiałami archiwalnymi. Przygotowanie na wypadek katastrofy

Zasady postępowania z materiałami archiwalnymi. Przygotowanie na wypadek katastrofy - opinie o książce

Zioła na talerzu . 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Zioła na talerzu  . 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii

Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół...

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki -

Profesor X nie żyje! Alternatywny świat, który powstał w następstwie tej tragedii, jest mroczną dystopią rządzoną przez wiecznego Apocalypse'a i jego akolitów...

Kyle
T.M. Piro