Zasady mody

Książka adresowana jest do wszystkich kobiet, które poszukują własnego stylu. Wiemy, że istota dobrego wyglądu tkwi w doborze odpowiedniego fasonu i koloru ubrania do określonego typu sylwetki i urody. Skąd jednak mamy wiedzieć, który fason jest tym właściwym, i którego koloru należy unikać? Poradnik zawiera szczegółowo opisane zasady, których należy przestrzegać, tworząc własny, niepowtarzalny wizerunek. Omówiono w nim sprawdzone w praktyce sposoby na poprawę wyglądu poszczególnych typów sylwetek - zarówno osób o idealnej figurze, jak i ?przy kości?, bardzo szczupłych, niskich i wysokich. Porady nie ograniczają się jedynie do wskazania odpowiednich fasonów poprawiających twój wygląd. W książce w przystępny i logiczny sposób wytłumaczono, dlaczego niektóre fasony korygują wady figury, podczas gdy inne je demaskują. Podano też przykłady komponowania stroju. Uzupełnieniem są informacje dotyczące doboru fryzury i dodatków ? butów, torebek i biżuterii. Do proponowanych w każdym sezonie trendów w modzie zastosuj reguły podane w tej książce, uwzględniające swój typ urody, a będziesz zawsze ubrana gustownie i z klasą.

Informacje dodatkowe o Zasady mody:

Wydawnictwo: RM
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne

Kup książkę Zasady mody

Zasady mody - opinie o książce