Profesjonalne odpowiedzi na codzienne wyzwania zawodowe Wszyscy zarządzamy wieloma projektami, zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym. Może to być przygotowanie oferty dla klienta, zorganizowanie szkolenia dla pracowników firmy, ale również remont sypialni czy kupno nowego samochodu. Opracowanie dobrego planu wymaga elastyczności, wszechstronności, umiejętności dostrzegania drobnych szczegółów, a także wizji i rozsądku. W tej książce znajdziesz wiele wskazówek, które pomogą Ci przygotować dowolny projekt. Dowiesz się z niej, jak: definiować cele projektu, przygotowywać budżet do jego realizacji, zarządzać zespołem ludzi. Książki z serii "Osobisty Mentor" są szybkimi i niezawodnymi źródłami informacji, pokazującymi, jak stawiać czoła codziennym wyzwaniom zawodowym. Zawierają one wiele praktycznych wskazówek, podpowiedzi oraz przykładów pomagających Czytelnikowi zidentyfikować jego najmocniejsze strony i największe słabości. W biurze, na zebraniu czy w domu -- te niewielkie przewodniki oferują szybką i profesjonalną pomoc w rozwiązywaniu codziennych problemów. Bądź menedżerem, który potrafi: na bieżąco identyfikować problemy, osiągać kompromisy, które zadowolą wszystkie strony, przygotowywać realne, wykonalne budżety, rozwiązywać najtrudniejsze kryzysy, skutecznie wykorzystywać narzędzia do zarządzania projektem.
Informacje dodatkowe o Zarządzanie projektami. Osobisty mentor - Harvard Business School Press:
Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: b.d