Heavymetalowiec i grzeczna dziewczyna.
Czy mają szansę na wspólną przyszłość, która pozwoli im zapomnieć o przeszłości?
AYDEN: Jet Keller był jedną wielką pokusą, w zbyt ciasnych skórzanych spodniach i ze zbyt wieloma bolesnymi tajemnicami ukrytymi w tych ciemnych, złotych oczach. Był rockandrollową fantazją każdej dziewczyny, zbyt szalony, zbyt niepokorny, by można nim było kierować...
JET: Ayden Cross była zagadką i za każdym razem, kiedy myślałem, że jestem bliski jej rozwiązania, udowadniała, że ma coś jeszcze w zanadrzu i że nie przyparłem jej do muru. Przed długi czas sądziłem, że jest jeszcze jedną ślicznotką z długimi na kilometr nogami w kowbojkach, ale nagle zrobiła coś, co kompletnie mnie znokautowało. Okazało się, że tak naprawdę w ogóle nie znałem prawdziwej Ayden…
Informacje dodatkowe o Zaryzykuj ze mną:
Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2014-06-24
Kategoria: Dla młodzieży
9788324150489
Przeczytane:2018-01-07, Ocena: 6, Przeczytałam, Przeczytane, 26 książek 2018, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2018 roku,
"Czasami coś musi się zmienić, ponieważ nie może dłużej zostać takie samo"
Jeśli lubicie książki o miłości trudnej do zrealizowania to "Zaryzykuj ze mną" autorstwa Jay Crownover jest właśnie dla Was.
Autorka wprowadza nas w świat niezwykle barwnych osobowości, jednakże każda z nich jest napiętnowana przez los. Życie głównych bohaterów dla ludzi postronnych mogło by się wydawać idealne. Nic bardziej mylnego, pozory często mylą. Demony przeszłości nie opuszczają Ayden i Jeta ani przez chwilę, utrudniając im zbliżenie się do siebie.
Nie chcę zdradzać zbyt wielu szczegółów, więc powiem tylko tyle, że miłość zdecydowanie wisi w powietrzu. :)
Już wcześniej spotkałam się z twórczością Jay Crownover i tym razem też się nie zawiodłam. Autorka bierze na warsztat "trudne przypadki", ale zdecydowanie potrafi sobie z nimi poradzić. Historia Ayden i Jeta wciąga od pierwszych stron, zabiera w wir wydarzeń i nie łudźcie się, że Was wypuści nim skończy się pierwszy tom - awykonalne.