Zamieszanie na leśnej polanie, czyli nowe przygody Gangu Słodziaków

Tom 3 cyklu Gang Słodziaków

Ja i moje wnuczki znamy się ze Słodziakami od samego początku. Jeśli Wasze dzieci też znają się ze Słodziakami, to z radością przyjmą trzecią książkę o przygodach Gangu Słodziaków. Będzie zabawnie, będzie tajemniczo, będzie wzruszająco i ... na pewno nie będzie nudno !!! Polecam tę książkę wszystkim, którzy szukają wciągających opowieści dla najmłodszych. Dodatkowo zdradzę Wam w sekrecie, że Słodziaki mają niesamowitą SIŁĘ PRZYTULANIA!
Wiktor Zborowski, aktor filmowy, teatralny i dubbingowy

Wprowadzenie dzieci w świat emocji to prawdziwa sztuka. W książkach o Gangu Słodziaków udaje się znakomicie. Wraz ze swymi bohaterami dzieci mogą poznać siłę przytulania, spełnić marzenie przyjaciela czy przekonać się, że kłamstwo ma krótkie nogi... O ważnych sprawach mówi się mądrze i z humorem. Zapraszam do wspólnego czytania!
Danuta Stenka, aktorka filmowa, teatralna i radiowa

Informacje dodatkowe o Zamieszanie na leśnej polanie, czyli nowe przygody Gangu Słodziaków:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2019-04-15
Kategoria wiekowa: 6-8 lat
ISBN: 978-83-8154-313-2
Ilustracje:Wojciech Stachyra

Tagi: zwierzęta wiosna ZABAWA las gang słodziaków przytulanie dobre rady urodziny pirat

Kup książkę Zamieszanie na leśnej polanie, czyli nowe przygody Gangu Słodziaków

Zamieszanie na leśnej polanie, czyli nowe przygody Gangu Słodziaków - opinie o książce

Bardzo fajna książka z ładnymi ilustracjami.

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;