Zaklinacz psów

Chcesz wiedzieć, dlaczego twój pies zachowuje się tak, a nie inaczej? Zastanawiasz się, co mu chodzi po głowie? A może masz problem, bo nie chce cię słuchać i zjadł kolejną parę butów? Może przejął kontrolę nad twoim domem albo przeciwnie - wychowujesz psa, który boi się własnego cienia? Nie wiesz, co masz zrobić?

Z pomocą przychodzi znany behawiorysta i ekspert w dziedzinie zachowań psa – Cesar Millan. Ten świetny psi szkoleniowiec zyskał sławę dzięki rehabilitacji dziesiątków ciężkich przypadków. Zajmował się psami wielu sław m.in.: Oprah Winfrey, Nicolasa Cage’a, Ridleya Scotta, Willa Smitha i Vin Diesela.

Maksyma Cesara brzmi: „Rehabilituję psy, ale szkolę ludzi”.

Książka zapozna cię z prostymi zasadami pracy z czworonogiem, dzięki którym spojrzysz na świat oczami swego psa. Dostrzeżesz jego prawdziwe potrzeby i dowiesz się, na czym polega naturalny instynkt twojego pupila. Odkryjesz także, jak wykorzystywać słynną formułę Cesara – ćwiczenia, dyscyplina i uczucia.

Zaklinacz psów daje ci receptę na stworzenie szczęśliwego i zrównoważonego związku z psem. Dołącz do grona zadowolonych właścicieli psów, którzy korzystają z jego metod.

Informacje dodatkowe o Zaklinacz psów:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2010-07-21
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Zaklinacz psów

Zaklinacz psów - opinie o książce

Avatar użytkownika - Justyna891
Justyna891
Przeczytane:2012-04-03, Przeczytałam, Mam,
Jak zostać przywódcą stada
Cesar Millan, Melissa Jo Peltier0
Okładka ksiązki - Jak zostać przywódcą stada

Jak zostać przywódcą stada” to już druga książka słynnego psiego behawiorysty – Cesara Millana - gwiazdy programu National Geographic Channel...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;