Zmysłowe, bezpruderyjne, seksowne - opowiadania o miłości - wesołe, z humorem, serio
Dziesięć opowiadań, gdzie tematem przewodnim jest miłość. Ta wielka, bezgraniczna i codzienna, trwała i wspierająca, i to zachłystująca się uniesieniami... Ilu autorów, tyle spojrzeń na miłość bez której życie jest puste. Co przydarzyło się nieśmiałemu doktorowi filmologii Tomaszowi Motylowi podczas wyjazdu na konferencję na Ukrainę, gdzie miał wygłosić referat o erotyce w kinie polskim? Dlaczego piękna Adela, nie lubiąca seksu, z przyjemnością zarządza Dzielnicą Rozpusty? Jak zmienią swe życie trzy znudzone żony bogatych mężów, zakładające w sieci prężnie działający… fuckclub? Skąd w mieszkaniu Manueli Gretkowskiej wzięły się nagle duchy… Freuda i Marilyn Monroe? Kim naprawdę jest niewidoma Laura, próbująca rozszyfrować sens naszych zmysłów? Dobra zabawa i inteligentna rozrywka. Wszak „nie ma większej rozpusty niż myślenie”.
Znani autorzy kryminałów, fantastyki i książek dla dzieci w zmysłowych opowiadaniach
Informacje dodatkowe o Zachcianki. Dziesięć zmysłowych opowieści. Audiobook:
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2012-11-07
9788327302977
Czas trwania: 9 h 58 min min.
Czyta: Joanna Trzepiecińska, Zbigniew Zamachowski
Język oryginału: Polski