World Food New Orleand 1e

Ocena: 0 (0 głosów)
New Orleans' kitchens are home to a world of flavors. French colonists, African slaves and Native Americans have influenced what goes into the gumbo pot, and have shaped the festivals for which Creoles, Cajuns and other Louisiana locals are famous. This book takes you from Mardi Gras crowds to laid-back bayou country. It gives you the knowledge needed to feast at JazzFest, dissect countless crawfish, and find the perfect French Quarter bar. You'll delight in the potent mix of history and style found in the foods of New Orleans and Lousisiana.the essential guide to the culture of food & drink in New Orleans and Lousianarefined Creole dishes, bold Cajun specialties, and hearty Soul Food staplesan in-depth look at the glittery madness that is Mardi Grasrestaurant recommendations for eating in the Crescent Citytantalizing photography & recipes

Informacje dodatkowe o World Food New Orleand 1e:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Podróżnicze
ISBN: 978-1-86450-110-0
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę World Food New Orleand 1e

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

World Food New Orleand 1e - opinie o książce

Inne książki autora
Business & Management Research Methodologies 6 vols
P. Johnson0
Okładka ksiązki - Business & Management Research Methodologies 6 vols

These 120 articles have been carefully selected to capture the current methodological variations in business and management research and to highlight...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy