World Food California 1e

Ocena: 0 (0 głosów)
Buy all 3 and save! A TASTE OF CALIFORNIA California + San Francisco City Map + World Food California Also: Explore the San Francisco Bay Area: Best of San Francisco + World Food California + Road Trip: Napa & Sonoma Wine Country You don't have to search hard in California for culinary gold. This hip (we're in California, after all), jam-packed, pocket-sized guide reveals everything you need to know about eating and drinking in the Golden State - from Napa Valley wines, artisanal cheeses, and steam brewed beer to margaritas, artichokes, and chili con carne. A state apart, California offers the freshest produce to salad aficionados, yet willingly hardens the arteries of fast food junkies. World Food California is the ultimate guide to the land of milk and honey.tour the Wine Country Trail and sample California's world-class winesmake the most of California's abundant fresh produce, from farmers' markets to harvest festivalscelebrate with an after-dinner cocktail in the birthplace of the margaritatraverse La Frontera and indulge in California's Cal-Mex mixprepare to be tantalized by mouth watering photos and recipesTry this recipie!Roast Pork with Mission FigsIngredients:1 pork butt (deboned pork shoulder), 4-5 lbs. (2-2 Âź kg)1 tbs Brandy or sherry6 ripe mission figs, quartered lengthwise2 tbs fresh sage, finely chopped2 tbs fresh garlic, finely chopped2 tbs ground black pepper1 tsp salt12 whole clovesPreheat the oven to 350Âş F (175Âş C). Place the meat in an ovenproof baking dish. Rub the inside of the meat with the brandy or sherry, and fill with the figs. Truss the meat with kitchen twine. Rub the outside with the sage, garlic, pepper, and salt. Push the cloves into the outside of the meat. Roast for 40 to 45 minutes per pound.

Informacje dodatkowe o World Food California 1e:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Podróżnicze
ISBN: 978-1-74059-430-1
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę World Food California 1e

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

World Food California 1e - opinie o książce

Inne książki autora
World Food Hong Kong 1e
Richard Sterling0
Okładka ksiązki - World Food Hong Kong 1e

Hong Kong cuisine is the world in your mouth. Emperors have all brought ingredients to this culinary microcosm. And in turn Hong Kong has given the world...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy