Wojownik światła

Kochani, chciałabym zachęcić Was, abyście zanurzyli się w fascynującą podróż z moją książką „Wojownik światła”!

Czy kiedykolwiek czuliście, że Wasze życie potrzebuje duchowego przewodnika? Szukacie inspiracji do osobistego wzrostu i wewnętrznej harmonii? Ta książka jest właśnie dla Was!

„Wojownik światła” to moja poruszająca autobiografia, w której dzielę się duchowymi poradami, mądrością oraz praktycznymi wskazówkami, które pomogą Wam odnaleźć swoją drogę. Opowiadam w niej o mojej niesamowitej życiowej historii i duchowej wędrówce, która, mam nadzieję, zainspiruje każdego z Was.

Dołączcie do mnie w tej emocjonującej podróży i pozwólcie, aby moje słowa poprowadziły Was ku odkryciu własnej wewnętrznej siły. Ta książka to nie tylko lektura, to prawdziwy przewodnik po życiu pełnym światła i nadziei.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji i przygotujcie się na głęboką, duchową transformację.

Informacje dodatkowe o Wojownik światła:

Data wydania: 2025-01-02
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Wojownik światła

Wojownik światła - opinie o książce

Avatar użytkownika - Sylwia912309
Sylwia912309
Przeczytane:2025-01-14, Ocena: 6, Przeczytałem, Wojownik światła , Mam,

Pierwsza książka tak wciągająca że przeczytałam w jeden wieczór ! Daje bardzo dużo do zrozumienia, przemyślenia nad własnym życiem ! Wielkie brawa dla Pani Agnieszki ! Polecam z całego serduszka

Avatar użytkownika - Helllove
Helllove
Przeczytane:2025-01-09, Ocena: 6, Przeczytałam,

Jest to jednoczesnie ksiazka dla wszystkich i dla wybranych. Zaleznie od etapu rozwoju duchowego, kazdy zrozumie z niej cos innego. Osoby niewtajemniczone zobacza tu piekna historie o trudnym zyciu i niezlomnej wierze i charakterze glownej bohaterki, ktora przezyla trudne dziecinstwo i wiele tragedii, lecz sie nie poddala. Osoby rozwiniete duchowo zobacza potege Energii, Divine Timing, zaufania Wszechswiatowi jak i Aniolom. Kazdy powinien jednak sprobowac i samemu sie przekonac, dokad ta ksiazka go zaprowadzi.

Avatar użytkownika - MartaCh
MartaCh
Przeczytane:2025-01-08, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,

Książka którą czyta się jednym tchem. Jest bardzo emocjonująca i dotyka najgłębszych uczuć, otwiera oczy i daje do myślenia. Jest to ten rodzaj lektury do którego się wraca co jakiś czas by wynieść coś nowego, spojrzeć na tą historię z innej perspektywy, dowiedzieć się czegoś nowego o sobie.  Bardzo osobista dlatego tak poruszająca serce i duszę. Polecam przeczytać i pomyśleć.

Avatar użytkownika - Figaro
Figaro
Przeczytane:2025-01-05, Ocena: 6, Przeczytałem,

Książka,którą czyta się jednym tchem.

Pokazuje, że mimo przeciwności losu,jakie w życiu nas spotykają, nie należy się nigdy poddać, ponieważ, z każdej nawet najgorszej sytuacji jest wyjście.

Uczy nas bezwatunkowj miłości, wybaczania, co często bywa trudne i tego, że dobro zawsze wraca z jeszcze większą siłą niż było dane .

Polecam z całego serca.

Baśka. Łobuzerka