Wielkie proroctwo Fatimy, Moje Serce Zatriumfuje

Z orędzia fatimskiego jasno wynika, że nadejście nowej epoki na tym świecie - epoki panowania Maryi - jest czymś nieodwołalnym!

Jakże trudno to sobie dziś wyobrazić. Laicyzacja, kryzys Kościoła, zgorszenie, odejście od wiary całych społeczeństw, ideologie wymierzone w prawo Boże, prześladowania za wiarę... Wydaje się, że świat naprawdę zmierza ku apogeum moralnego zepsucia. Ale przecież wielkie proroctwo z Fatimy jest jasne. Serce Maryi zatriumfuje! Nie symbolicznie, nie w zaświatach, nawet nie na końcu czasów, ale tu, na tym świecie. Czy zapomnieliśmy o tej niezwykłej obietnicy? W jakim miejscu dziejów jesteśmy? Kiedy nadejdzie czas panowania Maryi? Jak do tego dojdzie? Jak będzie wyglądać? Książka stawia wiele pytań o przyszłość w kontekście przesłania z Fatimy i koncentruje się na tej części orędzia, w które bodaj najtrudniej dziś uwierzyć. To czyni tę publikację jedną z najbardziej przemawiających, istotnych i fascynujących lektur o objawieniach w Fatimie i ich konsekwencjach.

Lektura ku pokrzepieniu serc ludzi wierzących. Podnieśmy głowy, obudźmy nadzieję, nie gaśmy ducha. W górę serca!

Informacje dodatkowe o Wielkie proroctwo Fatimy, Moje Serce Zatriumfuje:

Wydawnictwo: Rafael
Data wydania: 2020-09-16
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Por film o Meu Imaculado Coraço triumfará!

Tagi: Religie i wierzenia bóg

Kup książkę Wielkie proroctwo Fatimy, Moje Serce Zatriumfuje