W zasięgu jednego telefonu. Tajemnice mistrza kontaktów

Nawiąż kontakty przynąszące sukces!Nawiązywanie i pielęgnowanie relacji z ludźmi to podstawa sukcesu zawodowego. Często mówi się, że dobrze jest wiedzieć wszystko, lecz jeszcze lepiej jest znać... wszystkich. Rozmowa, a nawet pojedyncze słowa mogą zadecydować o losach ważnego przedsięwzięcia. Kolejna duża sprzedaż, korzystna umowa czy wielki sukces niejednokrotnie zależą od pierwszego wrażenia. Dlatego nawiązywanie relacji ma tak ogromne znaczenie.Książka zawiera mnóstwo przydatnych rad, które przyniosą nieocenioną pomoc zarówno początkującym, jak i zaprawionym w bojach biznesmenom. Korzystając z zawartych w niej wskazówek, zwiększysz efektywność każdej rozmowy. Autor podkreśla jednak, że nawiązywanie kontaktów nie polega na wykorzystywaniu ludzi, ale przede wszystkim jest dawaniem i dzieleniem się z innymi. * Cenne rady: jak szczerze i naturalnie nawiązywać kontakty z klientami * Filozofia dawania: pomaganie innym to najlepszy sposób na pozyskanie dobrych kontaktów * Zarządzanie sprzedażą: ustalanie i osiaganie celów handlowych * Korzystanie ze skutecznych technik sprzedaży: jak zamienić nie w może, a może w tak To obowiązkowa lektura dla każdego, kto chce stworzyć, rozbudować i rozwinąć firmę.

Informacje dodatkowe o W zasięgu jednego telefonu. Tajemnice mistrza kontaktów:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: b.d
Kategoria: Zarządzanie i marketing
ISBN: 83-246-0441-3

Kup książkę W zasięgu jednego telefonu. Tajemnice mistrza kontaktów

W zasięgu jednego telefonu. Tajemnice mistrza kontaktów - opinie o książce