Wegańskie gofry, koktajl Shreka, trójkolorowy humus, torcik bounty, mrożona kawa bananowa - na co macie ochotę?
Oto książka pełna pomysłów na atrakcyjne roślinne dania oparte na warzywach, owocach, zbożach, kaszach, orzechach i pestkach. Są tu pyszne i kolorowe śniadania, przegryzki do pracy i szkoły, obiady, kolacje, efektowne przysmaki na kinderparty i... bardzo zdrowe wersje niezdrowych słodyczy. Rodzice niejadków, alergików i dzieci z nietolerancją laktozy i glutenu oraz wszyscy amatorzy kuchni wegańskiej znajdą tu prawdziwą kopalnię kuchennych inspiracji. A dzięki malarskim ilustracjom Agnieszki Skopińskiej na pewno nie pogubią się w składnikach.
Gotujcie z tą książką, by dołączyć do najzdrowszej bandy świata!
Wydawnictwo: Dwie siostry
Data wydania: 2018-05-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Sto tradycyjnych polskich potraw w wersji wegańskiej - roślinnie, prosto, szybko i zdrowo! Chcecie zrezygnować z produktów zwierzęcych, ale nie...
Chcę przeczytać,