Wspaniały podręcznik dla wszystkich ciekawskich upiornych agentek i agentów, którzy chcą więcej wiedzieć o czających się zewsząd niebezpieczeństwach. Nareszcie dowiesz się wszystkiego o swoich ulubionych potworach!
- Jak zostać wampirem?
- Jak ochronić się przed trollem?
- Jak niebezpieczny jest potwór Frankensteina?
Nelly Rapp poradziła sobie ze światem duchów i upiorów, używając trzech ,,S":
Spokoju, Sprytu i Sprawdzenia. Nadszedł czas, aby przekazała wam swoje umiejętności. Londyn też pomoże!
Bestsellerowa seria o Nelly Rapp popularnego szwedzkiego autora książek dla dzieci zapewnia lekki dreszczyk emocji, a zabawne ilustracje Christiny Alvner umiejętnie przedstawiają przerażające potwory, ale zawsze z odrobiną humoru.
Wydawnictwo: Mamania
Data wydania: 2021-10-06
Tytuł oryginału: Nelly Rapp fälthandbok för monsteragenter
Nowa seria Martina Widmarka! Kim był tajemniczy Vidrese i kim jest jego jeszcze bardziej tajemnicza wnuczka Asta? Dlaczego tak bardzo zależy jej na odnalezieniu...
Nelly razem z rodzicami spędza weekend w prawdziwym nawiedzonym zamku. Jest zachwycona. Wreszcie wypróbuje swój nowy sprzęt na duchy! Dziwne urządzenie...
Przeczytane:2021-10-10, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2021 roku,
Nelly Rapp - przewodnik dla upiornych Agentów.
Martin Widmark
Wydawnictwo Mamania @wydawnictwomamania
Już niedługo Halloween, więc polecam Wam podręcznik dla wszystkich ciekawskich tropicieli strachów i upiorów.
Naszą przewodniczką będzie oczywiście Nelly Rapp - bohaterka bestsellerowej serii Martina Widmarka.
Z taką wiedzą na pewno będziemy gotowi stawić czoło wszystkim strrrraszydłom.
Witajcie w świecie potworów.....
Jak zostać wampirem?
Jak ochronić się przed trollem?
Jak niebezpieczny jest potwór Frankensteina?