Uczniowie Cobaina

Dojrzewanie. Muzyczne fascynacje.

Narkotyki. Humor.

Alkohol. Nostalgia.

Uczniowie Cobaina to pełna dzikich przygód i humoru historia grupy nastolatków uwielbiających Johna Lennona i Kurta Cobaina. Razem przeżywają imprezy, zakładają zespoły rockowe i próbują osiągnąć sukces.

To również - a może przede wszystkim - poszukiwanie źródeł wyeliminowania i bezradności w dzisiejszym świecie. Co czeka bohaterów, gdy karuzela młodości nieubłaganie się zatrzyma?

Informacje dodatkowe o Uczniowie Cobaina:

Tłumaczenie: Mirosław Śmigielski

Tagi: bóg

Kup książkę Uczniowie Cobaina

Uczniowie Cobaina - opinie o książce

Ciężko mi tak naprawdę coś napisać o tej pozycji. Po książkę sięgnełam tylko dlatego, że znalazłam ją w domu. Nie wiedziałam czego ona dotyczy, nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Mimo, że nie jest to najlepsza książka jaką dotąd przeczytałam, spodobała mi się jej autentyczność. Autor opisuje dorastanie głównego bohatera oraz jego kolorowej paczki w szarej, nudnej rzeczywistości. Lektura oprócz humoru, miłostek, wzlotów i upadków, niesie ze sobą reflekcje. Czy naprawdę możemy być wolni? Polecam każdemu przeczytanie tej książki.

Mainstream
Miroslav Pech0
Okładka ksiązki - Mainstream

Mainstream. Social porn horror. Przerażająca historia młodego małżeństwa i ich dwumiesięcznej córeczki. Maciej jest początkującym ambitnym pisarzem...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;