Mapa samochodowa z treścią turystyczną w skali 1:500 000Pełna, aktualna sieć dróg z numeracją i kilometrażemNajpiękniejsze miejsca - zdjęcia, opisy i plany miastAtrakcje turystyczne podpisane bezpośrenio na mapieImprezy cykliczne, atrakcje dla dzieci i miejsca dla aktywnychBaza noclegowa na mapie: hotele, zajazdy, schroniska, kempingiTematyczne zestawienia największych atrakcji turystycznych

Informacje dodatkowe o Turystyczny atlas Litwy i obwodu kaliningradzkiego oraz Warmii, Mazur i Podlasia:

Wydawnictwo: Carta blanca
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne

Kup książkę Turystyczny atlas Litwy i obwodu kaliningradzkiego oraz Warmii, Mazur i Podlasia

Turystyczny atlas Litwy i obwodu kaliningradzkiego oraz Warmii, Mazur i Podlasia - opinie o książce

Gigant. Prawie rodzinna rozrywka
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Gigant. Prawie rodzinna rozrywka

Diodak przepadł bez wieści, a wraz z nim inni wynalazcy światowej i lokalnej sławy. Policja jak zwykle nie ustaje w wysiłkach, a Donald wraz z siostrzeńcami#65533;...

Smerfy
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Smerfy

Laluś wybiera się nad rzekę, by przejrzeć się w wodzie. Musi sprawdzić, czy ładnie wygląda, a właśnie stłukło mu się lusterko. Nad rzeką czeka na niego...